Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pilietiškas vairuotojas Vilniuje padėjo sugauti ir nufilmavo girtą kelių erelį, sulaikytas „Vyčio“ pareigūnas įpūtė 2,31 promilės

Avarinę situaciją sukėlęs Policijos rinktinės „Vytis“ pareigūnas Rimantas Povilauskas įkliuvo kelių policijai. Paaiškėjo, kad vyriškis ne tarnybos metu prie „Škoda Octavia“ vairo sėdo neblaivus.
Sulaikytas neblaivus vairuotojas
Sulaikytas neblaivus vairuotojas / Stop kadras iš vaizdo medžiagos

Policijos rinktinės „Vytis“ pareigūną Rimantą Povilauską (gim. 1962 m.) patruliai penktadienį sulaikė Vilniaus pakraštyje, Minsko plente ties Nemėžio gyvenviete.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

„Škoda Octavia“ vairuotojas įpūtė 2,31 promilės alkoholio. Pareigūnas buvo ne tarnyboje ir be uniformos.

Istorija prasidėjo apie 15 val. sostinės S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje, kai ties posūkiu į Žirnių gatvę šis „Škoda“ automobilis sukėlė avarinę situaciją – „užkirto“ kelią kitai transporto priemonei.

Avarijos išvengęs jos vairuotojas nutarė pasivyti pažeidėją ir pasižiūrėti, kas taip pavojingai važiuoja

„Pamačiau, kad žmogus prie vairo elgiasi visiškai neadekvačiai. Pagalvojau, kad arba jam blogai su sveikata, arba jis neblaivus“, – 15min.lt pasakojo vilnietis.

Su kolega važiavęs vyras apie įtartiną vairuotoją pranešė telefonu 112, nurodė, kokia kryptimi judama. Už kelių kilometrų „Škoda“ buvo operatyviai sustabdyta. Tai pamatęs pilietiškasis vairuotojas irgi sustojo sulaikymo vietoje ir nufilmavo, kaip atliekama įtariamojo pažeidėjo patikrinimo procedūra.

R.Povilauskas elgėsi ramiai, jis buvo nušalintas nuo vairavimo.

Tuo tarpu įvykius filmavęs vyras teigia iš pareigūno keleivio išgirdo grasinimų. Dėl jų vilnietis ketino kreiptis į teisėsaugą.

Vilniaus policija tęsia tyrimą. „Vyčio“ pareigūnui gresia teismas dėl vairavimo neblaiviam, tikėtina, kad nemalonumų jis sulauks ir darbe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius