Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pilviškiuose jaunam „Audi“ vairuotojui koją pakišo patirties stoka ir šlapias asfaltas

Gegužės 19-ąją, antradienį, pirminiais LKPT duomenimis, eismo įvykiuose sužeisti 6 žmonės, tarp jų – pėsčiasis (pėsčiųjų perėjoje).
Įvykio vietoje Pilviškių gyvenvietėje
Įvykio vietoje Pilviškių gyvenvietėje / LKPT nuotr.

Užregistruoti 5 įvykiai, iš jų 4 – transporto priemonių susidūrimai. Esant šlapiai kelio dangai – 2 eismo įvykiai. Pirminiais duomenimis, Kaune – 2 įvykiai, Vilniuje – 1. Per parą policijos pareigūnai, pirminiais duomenimis, užregistravo 55 eismo įvykius.

Ryte, prieš aštuntą, lyjant, Kaune, Šančiuose, A.Juozapavičiaus prospekte, 52 metų moteris, vairuodama automobilį „VW Polo“ ir važiuodama antrąja eismo juosta tiesiai, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje kliudė iš dešinės ėjusį pėsčiąjį. Nukentėjo ir į ligoninę nuvežtas 23 metų vaikinas.

Prieš vidurdienį, Kaune, Pramonės ir Taikos prospektų žiedinėje sankryžoje, 19 metų vaikinas automobiliu „Audi A4“ važiavo pirmąja eismo juosta (žiedu aplink), kai kelio ženklai nurodo išvažiuoti iš žiedinės sankryžos, ir kliudė antrojoje juostoje iš sankryžos išvažiuojantį motociklą „Honda NSS 250“. Susidūrimo metu nukentėjo motociklą vairavęs 67 metų vyras, jis greitosios medicinos pagalbos automobiliu pristatytas į ligoninę. „Audi“ vairuotojui, neturinčiam dvejų metų vairavimo stažo, nustatytas 0,12 promilės neblaivumas.

Apie pusę keturių po pietų, esant šlapiai kelio dangai (lietus), Vilkaviškio rajone, Pilviškių miestelyje, į priekyje važiavusį ir į šalutinį kelią sukusį krovininį automobilį „Iveco“, vairuojamą 48 metų vyro, atsitrenkė automobilis „Audi A6 Avant“. Nukentėjo šio automobilio 19 metų vairuotoja ir 18 metų keleivė.

Pavakarę, apie pusę šešių, Klaipėdos rajone, Pagerdaujo kaime, automobilį „Opel Zafira“ vairuodamas 59 metų vyras, pirminiais duomenimis, naudojosi mobiliojo ryšio priemone, nepastebėjo priekyje stabdžiusio automobilio „Škoda Fabia“ ir atsitrenkė į jo galą. Šis automobilis įvažiavo į priešingą eismo juostą, kur susidūrė su 21 metų vaikino vairuojamu „Audi A6“. Per eismo įvykį nukentėjo „Škodos“ 60 metų vairuotojas (nuvežtas į ligoninę).

Iš ligoninės gautas pranešimas, kad pavakarę į gydytojus kreipėsi 35 metų moteris, kuri nurodė dalyvavusi eismo įvykyje, kaip vairuotoja, po vidurdienio Vilniuje, Vikingų gatvėje. Įvykio vietoje buvo užpildyta eismo įvykio deklaracija. Ligoninėje moteriai suteikta būtinoji pagalba. Eismo įvykio aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius