-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pinigus mokėję Palangos svečiai liko be muzikos: savaitgalį užtilo dainuojantis fontanas

Nuo 2015 metų Palangos atrakcija tapęs moderniausias Lietuvoje grojantis fontanas per ilgąjį savaitgalį nutilo, pirmadienį jis taip pat džiugino tik šviesomis ir vandens čiurkšlėmis. Žmonės piktinosi, nes sumokėję tris eurus pasirodymo neišvydo. Fontaną prižiūrinti įmonė atsiprašo gyventojų ir žada visiems grąžinti sumokėtus pinigus.
Grojantis Palangos fontanas
Grojantis Palangos fontanas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

15min skaitytojas Vincas pasakojo šeštadienio vidurdienį išsiuntęs trumpąją žinutę ir užsakęs dainą „Can't stop the feeling!“ savo vaikams, jos taip ir neišgirdo.

„Gavau patvirtinimo žinutę, kad kūrinys bus sugrotas prieš dvi minutes 12 val. 45 min., nors aš žinutę išsiunčiau 12 val. 47 min. Gaila, neperspėja, kad reikia turėti laiko mašiną, norint šia Palangos paslauga pasinaudoti“, – ironizavo jis.

Gaila neperspėja, kad reikia turėti laiko mašiną, norint šia Palangos paslauga pasinaudoti.

Anot jo, naiviai tikėdamasis, kad fontaną prižiūrintis „Palangos komunalinis ūkis“ tik pamiršo sureguliuoti laikrodžius, dainos pralaukė 15 min.

„Ir pasiskųsti nėra kam, nes paskambinus į Palangos komunalinį ūkį, autoatsakiklis informuoja, kad dabar niekas nedirba. Matyt, fontanas irgi tarp tų nedirbančių“, – sakė jis.

Vincas neabejojo, kad pinigus už neišgirstą dainą vis tik turės sumokėti.

VIDEO: Grojantis Palangos fontanas kas vakarą pritraukia minias poilsiautojų

Užsakymas išpildytas be garso

Pirmadienio pavakarę apsilankius prie 205 tūkst. eurų kainavusio fontano ekrane dar buvo rodoma galimybė siųsti žinutes ir išgirsti muziką, portale, kur galima išsirinkti dainas, taip pat nebuvo įspėjimo apie gedimą.

Tačiau atėjus po poros valandų, maždaug 20 val., ekranas jau buvo išjungtas, o prisijungus prie svetainės informuota apie gedimą.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Grojantis Palangos fontanas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Grojantis Palangos fontanas

„Yra gedimas, visiems žmonėms, iš kurių gavome laiškus, kad nesuveikė, pinigus grąžinsime. Visiems bus grąžinti pinigėliai. Buvo problema su garsu, trukdžiai yra taisomi, jie gal jau ir pataisyti“, – antradienio rytą 15min paaiškino „Palangos komunalinio ūkio“ administratorė Rasa Jucevičienė.

Anot jos, fontanas sugedo šeštadienio vakarą, ilgojo savaitgalio įkarštyje, neveikė jis ir sekmadienį.

„Situacija buvo tokia – žmonės užsako muziką, fontanas šoka, ekrane mums rodo, kad fontanas groja, bet garsas nutrūkęs. Žmonių užsakymas būdavo išpildytas be garso. O žmogus, prižiūrintis fontaną, per kompiuterį nemato, kad garso nėra“, – paaiškino R.Jucevičienė.

Ji patikino, kad fontanas antradienį tikrai pradės veikti, o visi neišgirdę muzikinės programos atgaus sumokėtus 3 eurus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius