Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 02 /13:18

Pirmą pavasario dieną iš namų buvo išėjęs ir pradingęs garbaus amžiaus tauragiškis

2021 m. kovo 1 d. apie 13.00 val. Tauragėje iš namų išėjo A.T., gimęs 1933 m., ir ilgai negrįžo. Senolis jau sunkiai orientuojasi aplinkoje. Laimė, kovo 2-ąją tauragiškis atsirado.
Tauragės r. policija
Tauragės r. policija / Tauragės apskrities VPK nuotr.

Papildyta 13.18 val.: Tauragės VPK antradienį popiet pranešė, kad senolis surastas. Jis perduotas medikams, bet tikslesni duomenys apie jo sveikatos būklę neteikiami.

Pradžia. Vyriškis vilkėjo mėlynos spalvos striukę, pilkos spalvos kelnes, avėjo mėlynos spalvos batus, gali būti užsidėjęs margą (žalia, ruda) sportinę kepuraitę.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – atsiliepti asmenis, mačiusius ar žinančius šio vyriškio buvimo vietą, ar turinčius kitos tyrimui vertingos informacijos.

Prašome susisiekti su Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiuoju tyrėju Voldemaru Knystautu, tel. 8 700 65012 arba el. paštu voldemaras.knystautas@policija.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius