Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienį Lietuvos keliuose sužeista 11 žmonių

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, gegužės 20 d., pirmadienį, policijoje buvo užregistruoti 92 eismo įvykiai. Per parą šalies keliuose 8 eismo įvykiuose sužeista 11 žmonių.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / LKPT nuotr.

Viename eismo įvykyje buvo sužeistas nepilnametis, Marijampolėje su automobiliu susidūręs 11-metis dviratininkas.

Vieną eismo įvykį prieš pat vidurdienį sukėlė neblaivus vairuotojas, Panevėžyje iš šalutinio kelio išvažiavusio ir pagrindiniu keliu važiavusio automobilio nepraleidusiam vairuotojui buvo nustatytas 2,22 prom girtumas, sužeista kitą automobilį vairavusi moteris.

Apie vidurdienį Rokiškio r., krašto kelyje Radviliškis-Anykščiai–Rokiškis, lengvasis automobilis suko į kairę ir nepraleido tiesiai važiavusio vilkiko, susidūrus transporto priemonėms, buvo sužeisti 2 žmonės.

Popietę Kauno r., krašto kelyje Kaunas–Zapyškis–Šakiai, krovininis autobusiukas atsitrenkė į priekyje sustojusį lengvąjį automobilį, kuris nuo smūgio atsitrenkė į kitą priekyje sustojusį automobilį, įvykio metu sužeisti 3 žmonės.

Darbo dienos pabaigoje, Panevėžio r., magistraliniame kelyje Panevėžys–Šiauliai, vilkikas, sukdamas į kairę, nepraleido tiesiai važiavusio automobilio, su kuriuo susidūrė, įvykio metu sužeistas vienas žmogus.

Vakare, Plungės r., Šarnelės k., vyras nesuvaldė vairuojamo mopedo, nulėkė nuo kelio ir apvirto griovyje. Vairuotojui nustatytas stuburo ir kaulų lūžimai, vyras paguldytas į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius