Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienį policija užregistravo net šešis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus

Policija pirmadienį užregistravio net šešis atvejus, kai nedrausmingi vairuotojai nesėkmingai bandė papirkti policijos pareigūnus.
Pinigai
Pinigai / 15min nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, pirmadienį, apie 15.50 val., Panevėžio r., Naujamiesčio miestelyje, S.Dariaus ir S.Girėno g., R.R. (gim. 1978 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad vairavo automobilį neblaivus, Panevėžio apskrities VPK Kelių policijos biuro Magistralinių kelių priežiūros būrio patruliui siūlė 100 litų kyšį.

Vairuotojas apklaustas. Jam nustatytas 1,75 prom. girtumas.

Dar šeštadienį, apie 0.25 val., Elektrėnų savivaldybėje, Vievyje, Trakų g., S.N. (gim. 1966 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad vairavo automobilį apsvaigęs nuo alkoholio, Elektrėnų policijos komisariato viršininkui siūlė 1 tūkst. litų kyšį.

Vairuotojas apklaustas.

Pirmadienį, apie 16.35 val., Vilniuje, Naugarduko g., V.P. (gim. 1955 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad vairavo automobilį neprisisegęs saugos diržo, Vilniaus apskrities VPK Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės 1-osios kuopos 3-iojo būrio patruliui siūlė 20 litų kyšį.

Vairuotojas apklaustas.

Taip pat pirmadienį, apie 9.15 val., Visagine, Energetikų g., V.S. (gim. 1954 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad pažeidė kelio ženklą „įvažiuoti draudžiama“, Visagino policijos Viešosios tvarkos skyriaus Kelių policijos poskyrio pareigūnams siūlė 50 litų kyšį.

Vairuotojas apklaustas ir jau nuteistas.

Pirmadienį, apie 16 val., Kaišiadorių r., Kiemelių kaime, G.A. (gim. 1959 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad vairavo automobilį neprisisegęs saugos diržo, Kaišiadorių r. policijos Viešosios tvarkos skyriaus patrulių būrio patruliui siūlė 50 litų kyšį.

Vairuotojas apklaustas.

Naktį iš pirmadienio į antradienį, apie 0.34 val., Kretingoje, Tiekėjų g., degalinėje, A.R. (gim. 1985 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus, Kretingos r. policijos Viešosios tvarkos skyriaus Kelių policijos poskyrio pareigūnams siūlė 60 litų kyšį.

Įtariamasis A.R. uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 1,42 prom. girtumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius