-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio gaisruose apdegė keli automobiliai

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 25 gesinti gaisrai ir 11 atliktų gelbėjimo darbų. Pirmadienio gaisruose ugnis pasiglemžė 2 žmonių gyvybes.
Avarijos vietoje
Sudegęs automobilis / Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.

Pirmadienį vakare Švenčionių rajono Mėžionėlių kaime užsidegė gyvenamasis namas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė namo stogas ir perdengimas, apdegė sienos, išdegė vidus. Gaisravietėje buvo rastas stipriai apdegęs 85 metų namo šeimininkės kūnas. Įvykis tiriamas.

Naktį iš pirmadienio į antradienį Skuodo rajono Jundulų kaime taip pat užsidegė gyvenamasis namas. Kai ugniagesiai atvyko į gaisro vietą, pastato stogas jau buvo sukritęs. Apmalšinus liepsnas po degėsiais buvo rastas smarkiai apdegęs žmogaus kūnas. Jo tapatybė dar nustatinėjama. Ugnis stipriai nusiaubė ir medinį pastatą. Įvykis taip pat tiriamas.

Liepsnos vakar nuniokojo ir dar kelis gyvenamuosius namus. Ukmergėje, Bažnyčios gatvėje vakar ryte užsidegė gyvenamojo namo kaminas. Per gaisrą išdegė suodžiai ir apšildymo izoliacinė medžiaga aplink kaminą.

Pavakary Alytuje, Užuolankos gatvėje, gaisrą name sukėlė be priežiūros palikta besikūrenanti krosnis. Pro jos pravertas dureles iškritusios žarijos uždegė netoli gulėjusius senus rūbus. Laimei gaisras buvo laiku pastebėtas ir greitai užgesintas.

Pirmadienį po pietų Panevėžio rajono Garuckų kaime užsidegė remonto dirbtuvės. Per gaisrą išdegė viduje buvusios plastikinės ir guminės automobilių detalės, aprūko patalpos. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Ugnis pirmadienį nuniokojo ir kelis automobilius. Vilniuje, Liepkalnio gatvėje, vakar pavakary užsiliepsnojo lengvasis automobilis „Audi 100“. Gaisro metu išdegė mašinos variklio skyrius, aprūko salonas. O vakare sostinėje, Popieriaus gatvėje, užsidegė maršrutinis autobusas „Mercedes Benz“. Per gaisrą išdegė variklio skyrius, apdegė galinės sėdynės, aprūko salonas.

Naktį iš pirmadienio į antradienįŠiauliuose, Radviliškio gatvėje, užsiliepsnojo lengvasis automobilis „Peugeot 307“. Ir šiame gaisre ugnis išdegino variklio skyrių, išdužo stiklai, nuo karščio nukentėjo šalia stovėjęs kitas lengvasis automobilis „Audi A4“. Visi šie įvykiai tiriami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius