Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio gaisruose žuvo du žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 22 gaisrai ir 7 incidentai, kuriuos likvidavo ugniagesiai gelbėtojai. Pirmadienio gaisruose du žmonės žuvo ir dar vienas buvo traumuotas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Statistika

Tragiška nelaimė pirmadienį vakare įvyko Kauno rajono Ilgakiemio kaime. Apie 19.22 val. buvo gautas pranešimas, kad čia dega keliems asmenims priklausantis vieno aukšto su mansarda mūrinis gyvenamasis namas. Atvykę ugniagesiai mansardoje rado du žuvusius žmones: 80-metę moterį ir 47 metų vyrą. Ugnis dar išdegino mansardą, nudegė pastato stogas, vandeniu buvo sulietas pirmas namo aukštas. Įvykis tiriamas.

Dar vienas žmogus nukentėjo per gaisrą, kilusį ryte Vilniuje, Elnių gatvėje. Čia irgi užsidegė medinis vieno aukšto gyvenamasis namas su  palėpe. Per gaisrą išdegė kambarys, aprūko virtuvė. Buto šeimininkė su vienerių metų sūneliu spėjo išbėgti iš uždūmintų patalpų, tačiau manoma, kad vaikas apsinuodijo dūmais, todėl buvo išvežtas į ligoninę. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Ugnis pirmadienį niokojo ir daugiau gyvenamųjų namų. Praėjusią naktį Radviliškio rajono Rudžių kaime užsiliepsnojo nustatinėjamo savininko individualus gyvenamasis namas. Kai ugniagesiai atvyko į gaisro vietą, namą jau siaubė atvira liepsna. Per gaisrą medinis pastatas sudegė. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Ryte Šalčininkų rajono Tabariškių kaime užsidegė V.S. gyvenamasis namas. Gaisro metu sudegė namo stogas, apdegė sienos ir viduje buvę baldai. Per gaisrą buvo išgelbėtas vyras ir perduotas iškviestiems medikams. Įvykio aplinkybės taip pat aiškinamos.

Rokiškio rajono Kavoliškio kaime ryte užsiliepsnojo V.P. gyvenamasis namas su mansarda. Ir šio gaisro metu nudegė pastato stogas, išdegė mansarda, o pirmojo aukšto kambariai ir juose buvęs turtas sulietas vandeniu. Gaisro priežastys taip pat tikslinamos.

Vakare Kėdainiuose, P.Lukšio gatvėje, kaip įtariama, buvo padegtas lengvasis automobilis BMW 330. Gaisro metu apdegė automobilio salonas. Ugnį užgesino patys gyventojai dar iki ugniagesių atvykimo.

Pirmadienį buvo gautas pranešimas, kad Pagėgių savivaldybės Šilgalių kaimo pakraštyje, užlietose pievose skęsta žmogus. Atvykę į iškvietimo vietą gelbėtojai rado moterį ant lyties, maždaug 30 metrų nuo kranto, nukėlė ją ir perdavė greitosios medicinos pagalbos darbuotojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius