Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 07 /09:04

Pirmadienio rytą prie Tauragės vertėsi „Audi“: sunkiai sužaloti trys vyrai

„Audi 80“ vairuotojas kelyje Lauksargiai–Tauragė tarsi nepamatė žiedinės sankryžos. Automobilis vertėsi į griovį – sunkiai sužaloti trys vyrai išvežti į ligoninę. Du iš nukentėjusiųjų medikai rado išsviestus iš automobilio pro priekinį stiklą. Trečiasis buvo užstrigęs sumaitotos mašinos gale prispaustom kojom.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Nojaus nuotr.

Eismo nelaimė įvyko pirmadienį apie 7.30 val.

Automobilis „Audi 80“ pateko į avariją maždaug 5 km nuo Tauragės.

Eismo saugumo užtikrinimui sumanyta žiedinė sankryža šioje kelio Lauksargiai–Tauragė vietoje yra įrengta jau kelerius metus, tačiau „Audi 80“ vairuotojui ji tapo spąstais. „Audi“ per žiedą nulėkė tiesiai, o už jo vertėsi į drenažo kanalą.

Gelbėtojai įvykio vietoje rado tris apie 40 metų vyriškius.

Vaizdo būta baisaus: vienas priekyje važiavusių vyrų buvo išsviestas iš „Audi“ apie 10 metrų, kitas gulėjo griovyje kiek arčiau transporto priemonės. Trečiasis buvo likęs salone, tačiau prispaustomis kojomis.

Dėl daugybinių sužalojimų jie skubiai išvežti į ligoninę. Neoficialiais duomenimis, nukentėjusiuosius prireikė guldyti į reanimacijos skyrių.

Vyriškių blaivumui nustatyti bus paimta kraujo. Kas vairavo transporto priemonę ir kitas avarijos aplinkybes, pradėjo aiškintis Tauragės apskrities policininkai. Pirmadienį buvo aišku, kad vienas iš trijulės yra registruotas Norvegijoje, antras – Pagėgiuose.

Sudaužytas „Audi“ automobilis buvo prieš kurį laiką pirktas Šilutėje, teigiama, kad naujasis šeimininkas taip ir nepersirašė savo vardu mašinos dokumentų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius