Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmąją metų dieną policija vos spėjo registruoti sužalotus žmones

Pirmąją metų dieną greitosios pagalbos medikai ir policijos pareigūnai vos spėjo registruoti per konfliktus sužalotus žmones. Žmonės vienas kitą žalojo visoje šalyje.
Greitoji pagalba
Greitoji pagalba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Apie 5.10 val. Kretingos r., Vydmantų kaime, prie kavinės, asmuo nenustatytu aštriu daiktu sužalojo N.G. (gim. 1977 m.), kuris dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas į ligoninę.

Apie 6 val. į Kauno ligoninę iš Kauno, Pramonės pr., daugiabučio namo laiptinės, pristatyti E.K. (gim. 1986 m.) ir M.Ž. (gim. 1988 m.).

E.K. dėl šautinės žaizdos krūtinėje (įtariama, kad buvo šauta iš ginklo šaudančio guminėmis kulkomis) paguldytas į ligoninę, o M.Ž. dėl kojos sumušimo gydomas ambulatoriškai.

Nukentėjusieji rašyti pareiškimus ir įvykio aplinkybes paaiškinti atsisakė.

Apie 7 val. Panevėžyje, Tulpių g., grupė asmenų papurškė dujų bei nenustatytu aštriu daiktu sužalojo V.S. (gim. 1990 m.) ir A.B. (gim. 1989 m.).

V.S. dėl septynių durtinių žaizdų nugaroje bei rankų ir veido nudegimų paguldytas į ligoninę, o A.B. dėl veido nudegimo gydomas ambulatoriškai.

Apie 17.20 val. į Vilniaus ligoninę iš Vilniaus, Gerosios Vilties g., pristatytas ir dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas G.L. (gim. 1961 m.). Vyriškis paaiškino, kad tą pačią dieną apie 16.45 val. Vilniuje, Gerosios Vilties g., jį peiliu sužalojo kaimynė.

Įtariamoji neblaivi V.K. (gim. 1962 m.) atvesdinta į Vilniaus m. antrąjį policijos komisariatą. Jos organizme aptikta 2,46 prom. alkoholio.

Sausio 1 d. apie 20.50 val. sužalotas vyriškis iš ligoninės pabėgo.

Apie 18 val. Vilniuje, Kelmijos Sodų 32-oji g., asmuo nenustatytu aštriu daiktu sužalojo O.S. (gim. 1977 m.), kuris dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas į ligoninę.

Apie 20.25 val. Kaune, Šiaurės pr., rastas sužalotas K.A.T. (gim. 1965 m.), kuris dėl durtinės žaizdos galvoje paguldytas į ligoninę.

Apie 22.17 val. į Kauno ligoninę iš Kauno, Pramonės pr., savo buto, pristatytas ir dėl šautinių žaizdų šone, rankoje bei petyje paguldytas K.D. (gim. 1988 m.).

Jaunuolis paaiškino, kad tą pačią dieną (laiko nenurodė) Kaune, Pramonės pr., į jo neužrakintą butą užėjo grupė jaunuolių, o kilus žodiniam ginčui, vienas iš atėjusių jaunuolių jį sužalojo iš nenustatyto šaunamojo ginklo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius