-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmąją Naujųjų metų dieną girta dukra primušė tėvą

Pirmąją šių metų dieną Kauno policijos pareigūnams teko dažnai tramdyti alkoholio padauginusius ir smurtinių veiksmų prieš šeimos narius besigriebusius asmenis. Chuliganai puolė plūsti ir policijos pareigūnus.
Smurtautojas
Smurtautojas / Asociatyvinė nuotrauka

Sekmadienį, sausio 1 d. gautas Rusijos Federacijos pil. A. M., gim. 1950 m., pareiškimas, kuriame nurodoma, kad sekmadienį apie 19. 00 val. būdama girta (2.13 promilių girtumo laipsnis) jo dukra pil. A. M., gim. 1980 m.,  namuose, Elektrėnų g. kumščiu sudavė jam į veidą bei išėjusi į lauką išdaužė vieno kambario lango stiklą.

Moteris sulaikyta ir uždaryta į Kauno apskrities policijos areštinę.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymus sveikatos sutrikdymo.

Sausio 1 d. apie 22.00 val. savo namuose Jotvingių g., pil. M.M., gim. 1973 m., mažamečių vaikų akivaizdoje naudojo smurtą prieš sutuoktinės N.P.M., nepilnametę, kartu gyvenančią dukrą S. K. Pil. M.M. uždarytas  į Kauno apskrities policijos areštinę.

Sekmadienį  apie 15.40 val. ties S. Dariaus ir S. Girėno ir Veiverių gatvių sankryža du jaunuoliai išplūdo policijos patrulius necenzūriniais žodžiais, nevykdė teisėtų pareigūno reikalavimų ir pasipriešino jiems. Patruliai  sulaikė  neblaivų (2.27 prom.) A. J., gim. 1985 m., neblaivų (2.48 prom.) R. M. 1982 m., kurie uždaryti į Kauno apskrities policijos areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius