-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmąją rudens dieną – kontrabandinių rūkalų pilni automobiliai

Pirmąją rudens dieną Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnai Medininkų kelio poste sulaikė kontrabanda gabenamų cigarečių beveik už 38 tūkst. litų.
Kontrabandinės cigaretės
Kontrabandinės cigaretės / VTM nuotr.

Ankstyvą rytą iš Baltarusijos per Medininkų kelio postą įvažiavo mūsų šalies piliečio S.J. vairuojamas automobilis „VW Passat“. Vairuotojas teigė, kad negabena jokių akcizinių prekių ir tikėjosi išvengti muitinės kontrolės. Po neilgos automobilio patikros paaiškėjo, kad automobilio bagažinėje buvo įrengta slėptuvė. Ištraukę cigaretes pareigūnai ėmėsi tolesnės automobilio patikros. Labai greitai paaiškėjo, kad dalis nelegaliai gabenamų rūkalų buvo paslėpta dar ir degalų bake įrengtoje slėptuvėje. Iš viso automobilyje aptikta daugiau kaip 2 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių „Premier“ už beveik 14,7 tūkst. litų.

Nepraėjus nė porai valandų po pirmojo „VW Passat“ sulaikymo, pareigūnai sustabdė patikrai dar vieną įtarimą sukėlusį automobilį „VW Passat“, kurį vairavo taip pat mūsų šalies pilietė G.G. Iš vairuotojos išgirdę tradicinį patikinimą, kad su savimi nieko draudžiamo nesiveža, kelio poste su muitininkais kartu dirbę mobiliosios grupės pareigūnai ėmėsi nuodugniai tikrinti įtarimų sukėlusią transporto priemonę. Šį kartą patikra užtruko net kelias valandas – mat iš automobilio galinėse sėdynėse ir bagažinėje specialiai įrengtų slėptuvių teko ištraukti apie 3 tūkst. pakelių kontrabanda gabenamų cigarečių „Fest“, kurių vertė juodojoje rinkoje viršija 19,6 tūkst. litų.

Susigundžiusiems lengvai pasipelnyti pažeidėjams surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai, nelegaliai gabentos cigaretės ir transporto priemonės sulaikytos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius