Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plėšikų ketverto klaida: po nusikaltimo slampinėjo prie Vilniaus apskrities policijos būstinės

Pareigūnų budrumas, pareigingumas ir palanki geografinė padėtis padėjo sulaikyti plėšikus.
Policija
Policija / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai, koordinuojantys mieste dirbančių policijos pajėgų darbą, sugebėjo ir patys sulaikyti plėšimu įtariamų jaunuolių grupę.

Vėlyvą liepos 18-osios vakarą, 23.20 val. Vilniuje, prie Kedrų g. 4-ojo pastato, trys vaikinai užpuolė 1997 m. gimusį G. B., pargriovė jį ant žemės, sumušė ir atėmė striukę su kišenėje buvusiu mobiliojo ryšio telefonu, mokėjimo kortelę, ausines. Vien tik turtinė žala siekia 400 eurų.

Sumuštas ir apiplėštas vaikinas atėjo į naktį dirbančią parduotuvę ir paskambino BPC telefonu 112 nurodydamas, kad plėšikai pasišalino Birželio 23-iosios gatvės link. Šioje gatvėje yra ir Vilniaus apskrities policijos įstaigos centrinė buveinė. Apie 23.20 val. į ją po atliktos tarnybinės užduoties automobiliu grįžo Operatyvaus valdymo skyriaus vyr. specialistas Marius Zinkevičius, netrukus į pagalbą pasitelkęs darbo vietoje buvusį vyresn. specialistą Renaldą Kunigauską.

Suprasdami, kad netoliese gali būti plėšime dalyvavę jaunuoliai, pareigūnai policijos skiriamaisiais ženklais nepažymėtu automobiliu apvažiavo Kauno, Naugarduko gatves. Įsukę į Naugarduko 47-ojo namo kiemą, apie 0.30 val., budrūs pareigūnai pastebėjo kiemais einančius 3 vaikinus ir merginą, kurių išvaizda atitiko įtariamųjų požymius. 1999 m. gimę vaikinai ir 2000 m. gimusi mergina sulaikomi nesipriešino, buvo perduoti Patrulių rinktinės ekipažams ir pristatyti į miesto antrajį policijos komisariatą.

Policijos tyrimas tęsiamas, rašoma Vilniaus apskrities VPK atstovų trečiadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius