-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plėšimu ir pasikėsinimu nužudyti du šiauliečius įtariami vyriškiai stos prieš teismą

Netrukus prieš teismą stos du anksčiau daug kartų teisti vyrai. Šįkart jie įtariami dėl plėšimo ir pasikėsinimo nužudyti.
Teisingumo svarstyklės
Teisingumo svarstyklės / Photos com. nuotr.

Šiaulių apskrities policijos  pareigūnų  duomenimis, 21 metų  M.K. ir 35 metų D.A. įtariami 2012 metų liepos 12-ąją, naktį, apleistame garaže Šiauliuose, apiplėšę ir pasikėsinę nužudyti du šiauliečius – G.Š. ir J.V.

Tyrimo metu nustatyta, kad  M.K. galimai metė stiklainį J.V. į galvą, o po to, kartu su D.A., jį mušė kumščiais ir spardė į įvairias kūno vietas bei galvą. Ikiteisminio tyrimo duomenimis, J.V. lenta buvo suduota į galvą ir pagrobti  pinigai – 500 litų.

Šiaulių apskrities VPK praneša, kad vyrai neapsiribojo vien smurtu. Įtariama, kad išeidami jie padegė garaže buvusius daiktus, o M.K., užstūmė ir  garažo durų sklendę bei paliko abu nelaimėlius. Vienam iš jų, G.Š.,  duris pavyko atidaryti ir sąmonę beprarandantį J.V. išvilkti į lauką. Medikai nustatė, kad  per gaisrą J.V. apdegė dvidešimt penkis procentus kūno.

M.K. ir D.A.  kaltę pripažįsta tik iš dalies. Jie teigia  nuvykę į apleistą garažą, kuriame gyvena benamiai. Numanę, kad garaže bus ir G.Š., nesenai pasigyręs, kad gavo pašalpą.

Vyrai nuskubėję į garažą jame rado miegantį ne tik G.Š, bet ir jo draugą J.V. Visiems išgėrus vyno ir alaus, įtariamieji  M.K. ir D.A. iš sugėrovų pareikalavę  pinigų. G.Š. pinigų neturėjo, todėl grobiu tapo J.V. santaupos – 500 litų. O gaisrą, įtariamųjų teigimu,  jie sukėlę netyčia.

Keturis kartus anksčiau teistas 21 metų Šiaulių rajono gyventojas M.K. ir penkiolika  kartų už grotų sėdėjęs  35 metų šiaulietis D.A. teisminio proceso laukia Šiaulių tardymo izoliatoriuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius