Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plėšimu įtariamas vyras Vilniuje pabėgęs nuo policininkų užsirakino savo bute su sugyventine ir dviejų metų vaiku, pareigūnus į penktą aukštą kėlė ugniagesiai

Ketvirtadienio pavakare Vilniuje nutikusi istorija priminė trilerio siužetą. Nuo policininkų sprukęs įtariamasis užsidarė savo bute, kuriame buvo jo sugyventinė ir dviejų metų vaikas. Įtariamąjį pareigūnai sulaikė po to, kai ugniagesiai juos keltuvu užkėlė į buto balkoną penktame aukšte.
Policija įtariamojo namo kieme Sietyno g.
Policija įtariamojo namo kieme Sietyno g. / Įvykio liudininko Simano nuotr.

Vieno Sietyno g. daugiabučio gyventojus gerokai išgąsdino į kiemą suvažiavusios gausios policijos pajėgos. Įkandin pareigūnų su sirenomis atskubėjo greitosios pagalbos medikai ir ugniagesiai gelbėtojai.

Paaiškėjo, kad vieną namo gyventoją policija įtaria plėšimu. Jo jau kurį laiką ieškojo sostinės 5 policijos komisariato pareigūnai. Ketvirtadienį policininkai vaikiną pamatė gatvėje ir bandė sulaikyti. Tačiau jam pavyko pasprukti.

Įtariamasis užsidarė savo bute, kuriame buvo jo sugyventinė su 2 metų vaiku. Būtent dėl bute buvusio vaiko, pasak pareigūnų, į įvykio vietą buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai. Baimintasi, kad vaikui neatsitiktų ko nors blogo.

Vaikinas nė už ką nenorėjo policijai atidaryti durų. Į penktame aukšte esantį butą pareigūnai nusprendė patekti per balkoną. Juos ten keltuvu užkėlė ugniagesiai.

Pamatęs policininkus savo bute, įtariamasis nebesipriešino. Jis buvo sulaikytas. Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Redakciją dėkoja įvykio liudininkui Simanui už nuotrauką iš įvykio vietos! Buvote įvykio vietoje ir jūs? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Viską siųskite adresu 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius