Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plėšti Prienų rajono senukų – su moteriška kojine ant galvos ir plaktuku rankoje

Veiverių seniūnijoje į 65 metų vyriškio namus įsibrovė kaukėtas plėšikas, iš būsto šeimininko draugės pareikalavęs pinigų ir aukso.
Vagis
Vagis / Photos.com nuotr.

Gruodžio 18 d. apie 20.00 val., į nerakintą gyvenamąją patalpą, esančią Veiverių sen. (Prienų r. sav.) priklausančią 1950 m. gimusiam piliečiui, įsiveržė apie 20-25 metų jaunuolis, užsidėjęs ant galvos moterišką kojinę ir rankoje laikydamas plaktuką.

Plėšikas iš namuose buvusios šeimininko draugės (gim. 1954 m.) pareikalavo atiduoti pinigus ir aukso dirbinius. Moteriai atsisakius pateikti reikalaujamą turtą, nepažįstamas asmuo pagrobė iš sekcijoje buvusios dėžutės asmeninius pinigus ir moterišką kosmetinę.

Įtariamasis ieškomas, jo išpuolio aplinkybių tyrimas tęsiamas, sekmadienį informuoja Alytaus apskrities VPK atstovai.

Policijos departamentas savo ruožtu papildomai informavo, kad pagrobtoje kosmetinėje buvo sodininkų bendrijos antspaudas, kampinis antspaudas, pirmininko vardinis antspaudas ir iš bendrijos narių surinkti apie 300 eurų bei kasos pajamų orderiai. Materialinis nuostolis nustatinėjamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius