Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plungėje po įnirtingų gaudynių įkliuvo „naminukės“ gamintojas

Plungėje policijos pareigūnai vaikėsi dideliu greičiu nuo jų pasprukti bandžiusį naminės degtinės virimu įtariamą vyrą.
Sandėlyje Plungės Pramonės gatvėje vyras buvo įsirengęs bravorą
Sandėlyje Plungės Pramonės gatvėje vyras buvo įsirengęs bravorą / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Plungės rajono policijos pareigūnai, tęsdami ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto naminės degtinės gaminimo ar realizavimo, praėjusią savaitę tikrino gautą informaciją.

Plungės mieste, iš vieno pastato kiemo Pramonės gatvėje jie pastebėjo išvažiuojantį automobilį „Opel Zafira“, kurį, kaip paaiškėjo vėliau, vairavo 1981 m. gimęs vyras, jau įtariamas gaminęs naminę degtinę. Prie sankryžos sustojusį automobilį pareigūnai nutarė patikrinti, tačiau jis - dideliu greičiu spruko šalin.

Bėglį persekiojo ir stabdyti mėgino keli pareigūnų ekipažai su įjungtais švyturėliais ir garso signalu, tačiau įtarimų sukėlęs automobilis nestojo, didino greitį ir kėlė pavojų eismo saugumui. Pareigūnams užspeitus „Opel Zafira“ akligatvyje, Salantų gatvėje, iš automobilio iššoko tamsiai apsirengęs asmuo ir pradėjo bėgti.

Po kurį laiką trukusių gaudynių, pareigūnas bėglį surado tarp pievoje sudėtų didelių betono blokų. Jis gulėjo be sąmonės, sužalotu veidu. Pareigūnų iškviesti medikai, vyrą nuvežė į ligoninę. Po apžiūros jis išleistas gydytis namuose.

Tuo metu policijos pareigūnai automobilyje „Opel Zafira“ rado aštuonias 25 litrų talpas, pilnas specifinį naminės degtinės kvapą skleidžiančio skysčio. O automobilyje rastu raktu atrakinus sandėlį Pramonės g., rasta dar apie 100 litrų panašaus skysčio, įranga ir 3520 litrų raugo, galimai skirtų naminei degtinei gaminti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius