Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plungės rajone pagrobti ir apiplėšti Lietuvos vėliavėles pakelėje pardavinėję baltarusiai

Šeši plungiškiai sekmadienio dieną apiplėšė pakelėje Lietuvos trispalvėmis prekiavusius kurčnebylius baltarusius: jėga įsodino juos į mašiną, nuvežė į mišką ir apiplėšė.
Suvenyrines vėliavėles Plungėje pardavinėję baltarusiai buvo išvežti į mišką ir apiplėšti.
Suvenyrines vėliavėles Plungėje pardavinėję baltarusiai buvo išvežti į mišką ir apiplėšti. / A.Jašinskienės/15min.lt nuotr.
Temos: 2 Vagystė Plungė

Nustatyta, jog sekmadienį apie 14 val. Plungės rajone Truikių kaime šeši nenustatyti asmenys jėga į automobilį įsisodino lietuviškas vėliavėles pardavinėjantį Baltarusijos Respublikos pilietį.

Trisdešimtmetį jie nuvežė į mišką Kulskių kaime, kur, panaudoję fizinį smurtą, iš jo pagrobė 360 eurų ir palikę nuvažiavo.

Vėliau Jovaišiškės kaime tie patys asmenys jėga į automobilį įsisodino kitą vėliavėles pardavinėjantį Baltarusijos pilietį. Dvidešimtmetį jie taip pat nusivežė į mišką. Šį kartą į Stanelių kaimą. Panaudodami jėgą jie pagrobė iš vaikino 190 eurų ir 26 vėliavėles, kurių vertė 78 eurai.

A.Jašinskienės/15min.lt  nuotr./Kurčnebyliai baltarusiai Plungės apylinkėse pardavinėjo pakeleivingų mašinų vairuotojams suvenyrines Lietuvos vėliavėles.
A.Jašinskienės/15min.lt nuotr./Kurčnebyliai baltarusiai Plungės apylinkėse pardavinėjo pakeleivingų mašinų vairuotojams suvenyrines Lietuvos vėliavėles.

Bendras nuostolis nustatinėjamas.

Plungės rajone pastaruoju metu pakeleivingas mašinas ėmė stabdyti jauni vaikinai. Prisistatę esantys kurčnebyliais jie įduoda vairuotojams raštelį, nurodantį, jog jie – negirdi ir raginantį įsigyti Lietuvos trispalvę už 5 eurus.

Vieni vairuotojai pagaili vaikinų ir sumoka už suvenyrinę vėliavėlę 5 eurus.

Dėl pardavėjų apiplėšimo pradėtas tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius