-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plungės rajone po dviejų automobilių kaktomušos sunkiai sužeisti 6 žmonės

Gruodžio 6 d., ketvirtadienį, šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 16 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeisti 22 žmonės. Dėl galimai nesuvaldytų automobilių slidžiuose keliuose įvyko 7 eismo įvykiai, viename įvykyje sužeisti 6 žmonės. Viename eismo įvykyje sužeistas vaikas, 8 metų keleivis. Pėsčiųjų perėjose partrenkti 6 pėstieji.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / LKPT nuotr.

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, per parą įvyko 70 techninių eismo įvykių, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti, įvyko 8 susidūrimai su laukiniais gyvūnais, dėl nepalankių saugiam eismui sąlygų ir vairuotojų neatidumo įvyko 45 eismo įvykiai, 2 eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai

Ryte, 6.20 val., Vilniuje, Žirnių g. ties nuvažiavimu iš S. Dariaus ir S. Girėno g., automobilis „Volvo S40“, vairuojamas 34 m. vyro, atsitrenkė į priekyje važiavusio traktoriaus „ISEKI“, kurį vairavo 56 m. vyras, galinę dalį. Nuo smūgio traktorius apvirto ant šono, jo vairuotojas dėl patirtų sužalojimų buvo pristatytas į ligoninę.

7.05 val., Vilniuje, Maironio g., ties sankryža su Užupio gatve, 69 m. vyras, vairuodamas automobilį „KIA Optima“, partrenkė ir sužalojo per gatvę pėsčiųjų perėja ėjusią 41 m. pėsčiąją, kuri dėl galvos traumos paguldyta į ligoninę stebėjimui.

8.50 val., Plungės r. sav., Skurvydų k., rajoniniame kelyje Salantai–Plateliai–Alsėdžiai, esant slidžiai kelio dangai, 26 m. vairuotoja nesuvaldė automobilio „Citroen C3“, kuris įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su priešpriešiais važiuojančiu automobiliu „Citroen Berlingo“, kurį vairavo 36 m. Lenkijos pilietis. Susidūrimo metu buvo sužeisti 6 žmonės, automobilio „Citroen C3“ vairuotoja ir kartu važiavusi 43 m. keleivė, taip pat automobilio „Citroen Berlingo“ vairuotojas ir trys kartu važiavę keleiviai, 40-ties, 45 ir 46 m. vyrai. Visi sužeistieji dėl patirtų daugybinių sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Prieš vidurdienį, 11.24 val., Vilniaus r., krašto kelyje Vilnius-Švenčionys-Zarasai, slidžiame kelyje nesuvaldytas, nuo kelio nuvažiavo ir apvirto Lietuvos kariuomenės automobilis „Mitsubishi L200“, vairuojamas tarnybos metu uniformuoto Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono eilinio. Per eismo įvykį nukentėjo automobilio vairuotojas, kuris po medikų apžiūros, gydomas ambulatoriškai, kartu važiavęs kariškis nenukentėjo.

Vakare, 18.23 val., Radviliškyje, S. Dariaus ir S. Girėno g., 30-metis vyras, vairuodamas automobilį „VW Touran“, partrenkė per nereguliuojama pėsčiųjų perėja ėjusią 57 m. moterį, kuri dėl patirtų sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius