Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 01 /2020 08 02

Patikslinta, kad tragiškoje avarijoje Plungės rajone žuvo ne pora, o dvi moterys, dėl įtariamųjų užvirė detektyvas

Policijos departamentas vėlyvą šeštadienio vakarą informavo apie eismo nelaimę, jos metu žuvo du asmenys, prasidėjo paini įtariamųjų paieškos istorija, – iš eismo įvykio pasišalinę trys asmenys kitą rytą patys prisistatė į policijos komisariatą. Tie, kurie liko prie apgadinto automobilio, buvo neblaivūs.
Naktinis policijos reidas
Policija / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kaip nurodoma pirminiame policijos pranešime, šeštadienį, apie 22.40 val Plungės raj., Berenių k., Mažeikių plento g., susidūrė vilkikas ir lengvasis automobilis.

Policija informavo, kad avarijos metu galimai žuvo du asmenys.

Kaip 15min sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, su vilkiku susidūrė du lengvieji automobiliai: „Mercedes Benz S320“ ir „Toyota Auris“.

Du žmonės, važiavę „Toyota Auris“ automobiliu, per avariją žuvo. Juos teko laisvinti hidraulinės įrangos pagalba.

Pranešta ir apie kilusį gaisrą. Pasak ugniagesių gelbėtojų, nedidelė ugnis įsiplieskė „Mercedes Benz“ automobilyje, tačiau ji buvo užgesinta dar iki spec. tarnybų atvykimo – gelbėjo pravažiuojantys asmenys. Tikėtina, kad automobilis nebuvo techniškai tvarkingas.

Ugniagesiai gelbėtojai dirbo 500 kv. metrų ruože, kelias beveik visą naktį buvo uždarytas. Pasitelkta ir vietinio ūkininko su traktoriumi pagalba. Padėjo ir dar vienas gyventojas. Darbą ugniagesiai gelbėtojai baigė tik apie 5 valandą ryto.

Sekmadienio rytą policija suvestinėje pateikė daugiau detalių apie kraupų eismo įvykį.

22 val. 40 min. Plungės r., Berenių k., kelyje Mažeikiai–Plungė–Tauragė 51-ame km, automobilis „Mercedes Benz S320“ (vairuotojas nustatinėjamas), lenkdamas dešine puse automobilį „Toyota Auris“ vairuojamą moters (g. 1970 m.), atsitrenkė į jo galinę dalį, kuris nuo smūgio išvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą susidūrė su krovininiu automobiliu „Scania“, kurį vairavo vyras (g. 1970 m.).

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Toyota Auris“ vairuotoja ir kartu važiavęs vyras (g. 1969 m.) bei sužalotas automobilio „Scanija“ vairuotojas, kuris dėl abiejų kojų sumušimų, gydomas ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo (pagal Baudžiamojo kodekso 281 str. 5 d.).

Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Papildyta rugpjūčio 2 d. 12.22 val. Iki tol mažai policija užsiminė apie „Mercedes Benz“ vairuotoją. Paaiškėjo, kad iškart po įvykio užvirė tikras detektyvas. Kas vairavo šią mašiną?

Kaip sekmadienio vidurdienį 15min teigė Andromeda Grauslienė, Klaipėdos apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vedėja, pirminiais duomenimis, „Mercedes Benz“ vyko penki asmenys, iš kurių trys iš įvykio vietos pasišalino. Prie apgadinto automobilio liko stovėti du vyrai, kurie buvo sulaikyti. Vienam, gimusiam 1990 metais, nustatytas 1,78 prom. girtumas, kitam, gimusiam 1993 metais, nustatytas 2,76 prom. girtumas.

„Šį rytą į Plungės policijos komisariatą patys prisistatė trys vyrai, kurie prisipažino vakar vykę automobiliu „Mercedes Benz“ ir pasišalinę iš eismo įvykio vietos. Vyksta apklausos, tikslinamos aplinkybės“, – teigė A.Grauslienė.

Patikslino ji ir tai, kad žuvo vis dėlto ne pora, kaip skelbta iš pradžių, o dvi moterys. Antrosios žuvusios moters gimimo metai šiuo metu yra tikslinami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius