Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose skustagalvis su BMW šaudė į automobilius pneumatiniu šautuvu

Joninių nakties išvakarėse Šiauliuose nenustatytas skustagalvis vyras miklino ranką šaudydamas pneumatiniu šautuvu į automobilių stiklus. Dainų ir Gardino gatvėse policija suskaičiavo tris taip sugadintus automobilius. Liudininkai pastebėjo šaulį vairuojant penktos klasės BMW.
Išdaužtas automobilio stiklas
Išdaužtas automobilio stiklas / Mindaugo Tekužio nuotr.

Šiaulių policininkai tiria, kas birželio 23 dieną 20.20 val. Dainų gatvėje pneumatiniu šautuvu išdaužė trijų automobilių langus. Sušaudyti automobilio „Ford Galaxy“, „Audi A4“ ir mikroautobuso „MB Sprinter“ langai.

Liudininkai pastebėjo, kad apie 20.20 val. Dainų ir Gardino gatvėse pravažiavo mėlynos spalvos angliškas penktos klasės BMW automobilis lietais ratlankiais. Pastebėta, kad jį vairavo 30-35 metų vyras nuskustais plaukais.

Mindaugo Tekužio nuotr./Apšaudyti automobiliai
Mindaugo Tekužio nuotr./Apšaudyti automobiliai

Liudininkai įtaria, kad būtent šis BMW vairuotojas nusprendė pasismaginti, šaudydamas pneumatiniu šautuvu į pakelės automobilių langus. Nukentėjusieji prašo padėti nustatyti kaltininką.

Vandalizmas prieš automobilius Šiauliuose kartojasi jau ne pirmą kartą. Prieš savaitę viename daugiabučių kieme buvo pradurtos padangos porai dešimčių automobilių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius