Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 30 /18:25

Po avarijos Mažeikių rajono kelyje liko prispaustų žmonių, policija įspėja visus vairuotojus

Šiandien 17.28 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Mažeikių rajone, kelio Tirkšliai–Nevarėnai 4-ame km, įvyko eismo įvykis. Nukentėjo mažiausiai vienas žmogus. Savo ruožtu policijos atstovai suskubo vairuotojus įspėti, kad eismo sąlygos šį trečiadienio vakarą sudėtingos visoje Telšių apskrityje.
Sniegas Vilniuje
Asociatyvinė iliustracija / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Į įvykio vietą išsiųstos Telšių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Mažeikių priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija perduota greitosios pagalbos medikų stočiai ir apskrities vyriausiajam policijos komisariatui, rašoma BPC Klaipėdos skyriaus vyresniosios specialistės trečiadienį parengtame ir operatyviai paviešintame pranešime.

Paaiškėjo, kad į avariją patekęs automobilis su niekuo nesusidūrė, o slidžiame kelyje vertėsi į pakelę. Nukentėjo jį vairavęs vyras, jis išvežtas į ligoninę.

Savo ruožtu Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai įspėja vairuotojus, kad besikeičiant oro sąlygoms, vakarėjant pradėjus šalti, visos prižiūrimos teritorijos (Telšių, Mažeikių, Kelmės ir Akmenės rajonų) kelius padengė ledas. Dėl slidžios kelio dangos nesuvaldžius automobilių, šį vakarą jau registruota apie dešimt eismo įvykių.

Policijos pareigūnai ragina vairuotojus įvertinti eismo sąlygas, važiuoti tik saugiu greičiu ir kelyje būti itin atidžiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius