-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po darbo apsipirkinėjęs Kauno policininkas sučiupo moterį apiplėšusį jaunuolį

Praėjusį antradienį Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Tyrimo metu nustatyta, kad tą pačią dieną moteriai, pirkusiai prekes turgavietėje, esančioje prie prekybos centro „Iki“, Lukšio g., Kaune, nepažįstamas jaunuolis iš rankų ištraukė piniginę ir pabėgo.
Policininkas sulaiko nusikaltėlį.
Policininkas sulaiko nusikaltėlį / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tuo metu turgavietėje ne tarnybos metu buvo ir Žaliakalnio PK vyresnysis tyrėjas A.Švaikauskas. Pareigūnas pamatė pro jį greitai prabėgantį jaunuolį ir išgirdo moterį šaukiant, kad pavogta jos piniginė. Pareigūnas pasivijo jaunuolį ir jį sulaikė. Nukentėjusiajai buvo grąžinta piniginė su pinigais ir dokumentais.

„Norėčiau nuoširdžiai padėkoti Jūsų vadovaujamo skyriaus vyresniajam tyrėjui A.Švaikauskui, kuris turgavietėje, esančioje netoli Lukšio g., sulaikė asmenį, ištraukusį iš rankų mano piniginę su pinigais ir dokumentais. Pareigūnas pasivijo nusikaltimą įvykdžiusį asmenį ir jį sulaikė. Malonu suvokti, kad yra pareigūnų, kurie ištikimi savo profesijai, sąžiningi, padorūs ir sugeba atlikti savo pareigą net ne darbo metu. Tik tokių sąžiningų policininkų dėka augs visuomenės pasitikėjimas policija“, – rašoma policijai moters atsiųstoje padėkoje.

Per savaitę tai jau antras Žaliakalnio PK policijos pareigūnas, ne tarnybos metu atlikęs pareigą ir ėmęsis veiksmų sulaikyti įtariamuosius. Praėjusią šeštadienio naktį, 04.43 val., neblaivus vyras, kurio netoliese laukė draugas, išdaužė namo, esančio Sukilėlių pr., rakinamų laiptinės durų stiklą ir bandė patekti į laiptinę. Žaliakalnio PK tyrėjas M.Jakaitis (ne tarnybos metu) užkirto kelią nusikalstamai veikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius