Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po daugiabutyje kilusio gaisro panevėžiečiai prabilo apie name gyvenantį nesutramdomą paauglį

Ketvirtadienį apie 16 val. Panevėžio ugniagesiams pranešta, kad Vilniaus gatvėje esančiame daugiabutyje kilo gaisras. Į įvykio vietą nedelsiant išsiųstos gausios ugniagesių pajėgus. Nuvykus į vietą paaiškėjo, kad dega namo rūsyje esantis sandėliukas.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Kartu su ugniagesiais į gaisrą atvyko ir medikai. Vėliau jie apžiūrėjo vieną namo gyventoją, tačiau rimtesnės jų pagalbos neprireikė.

Ugniagesiai numalšino liepsnas ir iš rūsio į kiemą tempė smilkstančius daiktus. Iš sandėliuko buvo nešami rūbai, knygos, kuprinės, kalėdinė eglė ir kiti rakandai.

Tomo Marklevičiaus nuotr./Gaisro vietoje
Tomo Marklevičiaus nuotr./Gaisro vietoje

Dar dirbant ugniagesiams įvykio vietoje susirinko namo gyventojai. Jie teigė, kad sandėliukas priklauso vienai šeimai, kurios jauniausia atžala - maždaug keturiolikos metų berniukas - jau seniai garsėja chuliganišku elgesiu ir yra sunkiai sutramdomas.

Pastebėjimais apie šeimą, kurios sandėliukas užsidegė, pasidalinti sutiko daugiabučio gyventoja, tačiau moteris prašė neviešinti jos vardo ir pavardės, mat bijo sulaukti keršto. Gyventoja sakė, kad jai paauglys jau ne kartą grasino.

Tomo Marklevičiaus nuotr./Gaisro vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Gaisro vietoje

„31-ame bute gyvena labai netvarkinga šeima. Motina su trimis paaugliais. Dvi mergaitės, vienas berniukas. Tos mergaitės jau tokios paaugusios, tai kaip ir nieko blogo nebedaro, o tas vaikinas – ne pats ramiausiais. Jam gal 13 ar 14 metų. Jis ir namo visokių draugų prisiveda, ir kieme chuliganiškai elgiasi. Keikiasi, spjaudosi, spardosi, suoliukus laužo. Šeima augino didžiulį šunį, jo išmatas per langą mėtydavo, šiukšles visokias, bananų žieves. Viską jie meta per langą. Mes visaip bandėme drausminti, bet mums niekaip nepavyksta. Tas paauglys draugų prisiveda ir į rūsį. Geria, rūko ten gal, o dabar ir uždegė“, – pasakojo kaimynė.

Toje pačioje laiptinėje gyvenantis pensininkas sakė, kad matė prie rūsio durų besisukiojančius paauglius. Po kelių dešimčių minučių prie namo jau darbavosi ugniagesiai.

VIDEO: Sandėliuko gaisras Panevėžyje

Kad gaisras galėjo kilti nuo neatsargaus elgesio su ugnimi teigė manantys ir bendrovės „Panevėžio butų ūkis“ darbuotojai. Patikrinę elektros skydinę vyrai nerado požymių, kad gaisras būtų kilęs dėl elektros gedimo.

Įvykio aplinkybės tiriamos.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius