Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po FNTT tyrimo nesąžiningas verslininkas stos prieš teismą

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos Šiaulių apygardos valdyba baigė ikiteisminį tyrimą dėl Mažeikiuose registruotos bendrovės direktoriaus S. T. galimo nesąžiningumo su kreditoriais. Įtariamasis, pardavęs pajūryje du butus, padarė beveik 70 tūkstančių litų siekiančią žalą.
Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba
Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba / Juliaus Kalinsko/15min.lt

Nustatyta, kad 33-ejų metų mažeikiškis S. T., vadovaujamai bendrovei  jau esant nemokiai, akivaizdžiai gresiant bankrotui, nepagrįstai pigiai pardavė du butus su žemės sklypais Šventojoje.

Vieną iš butų statybų bendrovės direktorius už beveik 160 tūkstančių litų pardavė savo seneliui, o kitą –  įtariamojo kaimynystėje gyvenančiai moteriai už 120 tūkstančių litų. Tyrimo metu buvo paskaičiuota, kad butai su žemės sklypais parduoti mažesne kaina nei šio nekilnojamojo turto savikaina. Beveik 70 tūkstančių litų mažesne nei rinkos kaina parduotas nekilnojamasis turtas Šventojoje galėjo būti panaudotas bent daliai skolų sumokėti.   

Baigtą ikiteisminį tyrimą organizavo ir jam vadovavo Šiaulių apygardos prokuratūros Telšių rajono apylinkės prokuratūra. Už įvykdytą nusikalstamą veiką Mažeikių bendrovės vadovui gresia maksimali bausmė – laisvės atėmimas iki trejų metų.

Baigta baudžiamoji byla perduota nagrinėti į Mažeikių rajono apylinkės teismą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius