-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po imituotos avarijos greitkelyje prie Kauno – šūviai, smūgiai ir „Jaguar“ vairuotojo apiplėšimas

Pirmadienio popietę Kauno rajone, greitkelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, imituota avarija. Po jos iš automobilių išlipę 4 vyrai sumušė ir apiplėšė prabangios transporto priemonės vairuotoją.
Akcija „Švarus vairuotojas“ Kaune
Asociatyvi iliustracija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Užpuolimas įvyko Kauno rajone, ties Babtų kaimu, apie 13 val. 30 min., praneša Vilniaus apskrities policija.

Į vilniečio (gimusio 1965 m.) vairuojamo „Jaguar“ galą atsitrenkė baltos spalvos automobilis „Škoda“, o iš priekio kelią užblokavo „VW Passat“.

Iš automobilių išlipę keturi asmenys ištraukė vyrą iš automobilio, sumušė bei daiktu, panašiu į pistoletą, iššovė kelis kartus šalia.

Greitkelio plėšikai atėmė mobilųjį telefoną, pinigus, asmens dokumentus, auksinį laikrodį, kuprinę su daiktais. Nuostolis ‒ apie 17 260 eurų.

Nukentėjusysis dėl įvairių sužalojimų paguldytas į ligoninę. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Iš pradžių informaciją apie užpuolimą suteikė pats nukentėjusysis, vėliau atsirado ir daugiau įvykį mačiusių liudininkų.

Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos poskyrio vyresnysis specialistas Tomas Bražėnas BNS sakė, kad apie apiplėšime sužalotą žmogų policijai pranešė ligoninės, į kurią kreipėsi nukentėjusysis, medikai.

„Pagal pirminę informaciją, jis atvažiavo Vilniuje į ligoninę, kreipėsi dėl sužalojimo, dėl sumušimų ir tada sostinės policija gavo pranešimą iš ligoninės, kad yra sužalotas asmuo ir policijoje automatiškai buvo užregistruotas įvykis ir pradėtas tyrimas“, – sakė jis.

Pasak jo, iš pradžių informaciją apie įvykį suteikė pats nukentėjusysis, vėliau atsirado ir daugiau įvykį mačiusių liudininkų.

Nors Vilniaus policijoje šiuo metu yra pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sužalojimo ir galimo apiplėšimo, tačiau įtariamas nusikaltimas buvo įvykdytas Kauno apskrityje, todėl, anot T.Bražėno, antradienį bus sprendžiama, kurios apskrities policija vykdys tolimesnį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius