Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po Kauną „skraidė“ „Nissan“: per pusvalandį sukeltos 4 avarijos, sužalota nėščia moteris

Neramus trečiadienio vakaras Kaune. Kaip įtariama, girto vyro vairuojamas „Nissan“ automobilis per pusvalandį skirtingose laikinosios sostinės vietose sukėlė keturis eismo įvykius. Viename iš jų sužalota nėščia moteris. Paskutinė avarija automobiliui buvo paskutinė, tačiau kaltininkas spėjo pasišalinti. „Nissan“ buferis su valstybiniais numeriais rastas kitoje gatvėje.
Keturis eismo įvykius per pusvalandį Kaune sukėlęs „Nissan“
Keturis eismo įvykius per pusvalandį Kaune sukėlusio „Nissan“ pasekmės / Skaitytojo Povilo nuotr.

Į 15min redakciją kreipėsi Povilas, kurio automobilį „Nissan“ taranavo trečią.

„Trečiadienio vakarą po Kauną „skraidė“ „Nissan“, kuris sukėlė keturis eismo įvykius. Ketvirtajame buvo sužeista nėščia moteris. Vairuotojas paliko mašiną ir pabėgo. Mūsų automobilis buvo taranuotas trečias. Visi įvykiai – skirtingose Kauno vietose. Policija pas mus atvažiavo tik po pusantros valandos“, – teigė Povilas.

Kad visa tai – ne veiksmo filmo siužetas, patikino ir Kauno apskrities VPK. Komisariato suvestinėje fiksuoti visi keturi Povilo minimi eismo įvykiai.

Liudininkas nusekė paskui „Nissan“ ir matė, kaip sustoję Karaliaus Mindaugo pr. iš jo išlipo du smarkiai svirduliuojantys vyrai.

Pasak policijos pareigūnų, apie 20.29 val. Skuodo g. „Nissan“ susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu automobiliu „Mercedes Benz Vito 112“.

Apie 20.45 val. tas pas „Nissan“ M.Romerio g. jau kliudė stovintį automobilį „VW Golf“. Dar tą pačią minutę jis įlėkė į A. ir J. Gravrogkų gatvę, kur kliudė stovintį automobilį „Mercedes Benz A190“.

Galiausiai apie 21 val. važiuodamas Žemaičių pl. nuo Linkuvos link Baltų pr. per nereguliuojamą sankryžą su Baltijos g., „Nissan“ susidūrė su iš kairės pusės važiavusiu automobiliu „Opel Omega“. Eismo įvykio metu nežymiai sužalota „Opel“ keleivė, ji pristatyta į gydymo įstaigą. Ten nuspręsta ją kurį laiką stebėti, kadangi yra nėščia.

„Mūsų įvykis nutiko Kauno Skuodo g. „Nissan Primera“ išvažiavo į priešingą eismo juostą ir trenkėsi į mūsų „Mercedes Benz“, kuriuo važiavo viena moteris. Tada jis pavažiavo atgal ir sprukdamas dar kartą trenkėsi“, – teigė Povilas.

Anot jo, šį įvykį matęs liudininkas nusekė paskui „Nissan“ ir matė, kaip sustoję Karaliaus Mindaugo pr. iš jo išlipo du smarkiai svirduliuojantys vyrai.

„Jie nusilupo „Nissan“ priekinį buferį ir nuvažiavo toliau. Vėliau mes tą buferį suradome ir perdavėme policijai. Ant jo buvo likęs valstybinis numeris.

Kaip vėliau sužinojome iš policijos pareigūnų, tas pats „Nissan“ kliudė dar du automobilius kitoje gatvėje. O lėkdamas per raudonus šviesoforo signalus ir žalias skiriamąsias juostas, susidūrė ketvirtą kartą. Šioje avarijoje buvo sužalota nėščia moteris. Nežinau, ar stipriai“, – įvykius toliau dėliojo Povilas.

Pasak jo, iš ten „Nissan“ vairuotojas ir keleivis jau pabėgo be automobilio.

Kaip informuoja Kauno apskrities VPK, iš visų eismo įvykių vairuotojas pasišalino. Automobilio savininkas nustatytas, aiškinamasi, kas vairavo šią transporto priemonę.

Įvykius tiria Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdybos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius