Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po konflikto policijos kelio poste – į areštinę: „Ford“ vairuotojas pats nufilmavo, kokias nesąmones darė

15min jau rašė apie incidentą kelyje Pakruojis–Radviliškis įkurtame kontrolės punkte, kuomet 1967 m. gimęs vyras, atvažiavęs „Ford Galaxy“ automobiliu, atsisakė pateikti dokumentus ir pasitikrinti blaivumą. Pirmadienį policija „Facebook“ paskyroje plačiau komentuoja šį atvejį ir viešina iškalbingą, paties nesusipratimo iniciatoriaus filmuotą medžiagą.
Konfliktas
Konfliktas užmiesčio patikros punkte įvyko, vairuotojui pradėjus atsikalbėti dėl policijos vykdomų specialiųjų saugumo priemonių / 15min koliažas

Patikros postuose dirbantiems pareigūnams teko sutikti ir įžūlių vairuotojų, feisbuke pirmadienio vakarą skelbia Lietuvos policija.

Kelyje Pakruojis–Radviliškis, kontrolės punkte sustabdyto automobilio „Ford Galaxy“ vairuotojas atsisakė prisistatyti, bandė dėstyti teisės teorijos ir jūrinės teisės principus. Kantriai jo paskaitą išklausę patruliai turėjo keletą paprastesnių ir praktiškų klausimų, į kuriuos „ekspertas“ nesugebėjo atsakyti.

Dokumentus pateikti ir blaivumą tikrintis atsisakęs vairuotojas bandė dėstyti teisės teorijos ir jūrinės teisės principus.

Maža to, kad nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų pateikti dokumentus bei pasitikrinti blaivumą, „žmogus Marius“ aktyviais veiksmais priešinosi pareigūnams, išlipęs dar spyrė pareigūnui į koją.

Istorija baigėsi pradėtu ikiteisminiu tyrimu bei nakvyne Šiaulių areštinėje, o nufilmuotą ir į „Facebook“ patalpintą paskaitą susigėdęs vairuotojas ištrynė.

„Žmogaus Mariaus“ filmuoti vaizdai:

VIDEO: Vairuotojo konfliktas su policija prie velykinės užkardos užmiesčio kelyje

Kaip žinoma, prieš pastarąjį Velykų savaitgalį Lietuvos miestus apjuosė 300 policijos postų grandinė: dalis kelių uždaryta, kituose pastatytos užkardos.

Vyriausybė trečiadienį nutarimu nustatė, kad nuo 2020 m. balandžio 10 d. 20.00 val. iki 2020 m. balandžio 13 d. 20.00 val. Lietuvos teritorijoje ribojamas asmenų atvykimas į ne savo gyvenamosios vietos savivaldybės miestus ar miestelius, išskyrus atvejus, kai vykstama dėl artimųjų giminaičių mirties ar atlikti darbo, kai darbo vieta yra kitoje savivaldybėje, ar dėl būtinosios medicinos pagalbos.

Vis dėlto dalis visuomenės apribojimų nutarė nepaisyti. Skelbta, kad vien sekmadienį policija skyrė 69 baudas dėl karantino pažeidimų, skaičiuojama, kad pro postus nepraleista apie 10 tūkst. automobilių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius