-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po kvapą gniaužiančių gaudynių Radviliškio rajone, Šiauliuose sulaikyti trys įtariamieji

Šiauliuose nuo policijos sprukę jaunuoliai sukėlė avariją. Mašinoje rastos kaukės, pirštinės, radijo stotelės ir kiti nusikaltėlių atributai, pranešė LNK žinios.
Bėglius sustabdė tik stulpas
Avarija / LNK nuotr.

Pasak LNK pranešimo, dideliu greičiu skriejantį automobilį Audi policijos pareigūnai pastebėjo Radviliškio rajone. Stabdomas automobilis nestojo ir padidinęs greitį spruko nuo pareigūnų.

Policijos persekojamas Audi skriejo maždaug 200 km/val. greičiu. Vairuotojas greičio nemažino nei gyvenvietėse, nei įvažiavęs į Šiaulių miestą.

Šiauliuose, Vilniaus g. ir Ežero g. sankryžoje, mašina išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir, sukdama į kairę, rėžėsi į šviesoforą.

Visiškai sumaitojusi šviesoforą, mašina rėžėsi į kioskelį, po to - į medį, apsisuko, kirto gatvės skiriamąją juostą ir trenkėsi į dar vieną stulpą.

Audi važiavę trys jaunuoliai dar bandė sprukti, tačiau buvo sulaikyti policijos. Mat persekioti bėgliams buvo mestos didžiulės policijos pajėgos.

Kaip paaiškėjo, ant automobilio uždėti numeriai priklauso visai kitai mašinai. Apžiūrėję automobilį, pareigūnai rado kaukes, pirštines, kepures, radijo stotis, laužtuvą ir keletą mašinos numerių. Neabejojama, kad gerai pasiruošę vyriškiai vyko daryti nusikaltimo, o policijos reikalavimui sustoti nepakluso dėl pakeistų mašinos numerių.

Visi trys bėgliai uždaryti į laikino sulaikymo patalpas, jų tapatybės nustatinėjamos. Manoma, kad ši gauja gali būti susijusi su Šiaulių apskrityje įvykdytais nusikaltimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius