-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Po mįslingos vyriškio mirties Vilniaus policijoje atsidūrė velionio žmona ir sūnus

Sostinės pareigūnai naktį iš ketvirtadienio į penktadienį į policijos komisariatą pristatė 51 metų moterį ir jos 32 metų sūnų. Policija teigia norinti juos apklausti dėl mįslingos 59 metų vyriškio mirties. Tačiau motina su sūnumi buvo tokie girti, kad naktį išsiaiškinti įvykio aplinkybių pareigūnams nepavyko.
Vilniaus policija
Vilniaus policija. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, ketvirtadienį, apie 21.25 val., Vilniuje, Dzūkų g., bute, rastas negyvo O.Z. (gim. 1951 m.) kūnas su kraujosrūvomis ir paviršinėmis žaizdomis veide.

Mirties priežastis ir įvykio aplinkybės kol kas neaiškios.

Iš buto, kuriame aptiktas negyvėlis, į Vilniaus m. 2 policijos komisariatą pristatyta velionio žmona F.Z. (gimusi 1959 m.) ir sūnus J.Z. (gim. 1978 m.).

Policijos pareigūnai teigia, kad jų ketvirtadienį apklausti nepavyko, tai bus bandoma padaryti penktadienį.

„Jie buvo „kominiai“. Nė vienas nesusigaudė, nei kur yra, nei kas vyksta aplink. Visiška koma. Kai šiek tiek prablaivės, tada ir bendrausime su jais. Ikiteisminis tyrimas kol kas pradėtas mirties priežasčiai nustatyti. Laukiame ekspertų išvadų. Gal tada bus aiškesnės įvykio aplinkybės. Kol kas galima pasakyti, kad yra maždaug 50 proc. tikimybė, jog vyriškis buvo nužudytas. Tokia pati tikimybė, jog mirė nesmurtine mirtimi“, – teigia pareigūnai.

Policijos departamentas praneša, kad ketvirtadienį Lietuvoje iš viso buvo užregistruoti mažiausiai keturi atvejai, kuriais žmonių mirtys pareigūnams pasirodė įtartinos. Trys iš šių atvejų užregistruoti Vilniuje.

Pasak policijos, apie 14.20 val., Vilniuje, Pylimo g., rastas nenustatytos tapatybės apie 45 metų amžiaus vyriškio lavonas be išorinių smurto žymių.

Apie 15.30 val. Kauno r., Vilkijoje, Vytauto g., savo namuose, rastas A.D. (gim. 1945 m.) kūnas su žaizda antakyje. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Apie 11.55 val. Vilniuje, M.Katkaus g., apleistame name, rastas nenustatytos tapatybės apie 50 metų amžiaus moters lavonas be išorinių smurto žymių.

Visi įvykiai tiriami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius