-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po Naujųjų sutikimo Vilniuje mįslingai dingo 16-metis: ieško ir šeima, ir policija

Sostinėje ieškomas nepilnametis Lokimantas, prašoma ir visuomenės pagalbos.
Ieškomas Lokimantas T.
Ieškomas Lokimantas T. / 15min archyvo nuotraukų koliažas

Jaunuolis prapuolė praėjusį ilgąjį savaitgalį, paskutinį kartą jis matytas sostinės Antakalnio rajone.

Policija apie nepilnamečio dingimą informuota, pareigūnai jo ieško, o tuo metu šeima kreipėsi pagalbos į visuomenę socialiniame tinkle „Facebook“.

Teigiama, kad su namiškiais vaikinas išsiskyrė be jokių pykčių. Neatmetama, kad jaunuolis galėjo turėti savijautos problemų (būti apsinuodijęs).

„Naujų metų naktį Vilniuje išėjom ant kalniuko žiūrėt fejerverkų, jis pasakė, kad dar pabus ir grįš vienas... Deja, negrįžo.

Lokimantas T. (16 metų).

Pirmą parą dar palaikė kontaktą su artimaisiais, o dabar jau ryšys nutrūkęs. Apranga – chaki spalvos striukė, juodos treninginės kelnės, medžiaginiai juodi kedai.

Ką nors žinančius ar pastebėjusius 174 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo jaunuolį, prašyčiau nedelsiant skambinti 112 ir kviesti ir policiją, ir greitąją, nes gali būti smarkiai apsinuodijęs“, – tokios aplinkybės skelbiamos feisbuke.

15min žiniomis, prieš dingimą jokių kelionės, išvykos planų vaikinas neturėjo. Buvo šventiškai nusiteikęs, su artimos aplinkos žmonėmis bendravo geranoriškai, be pykčių.

Minimo fragmentiško kontakto metu susisiekė su šeima, parašydamas žinutę, stengėsi nuraminti, kad jis sveikas, viskas gerai, tik detalesnės informacijos nesuteikė. O vėliau susirašinėjimas nutrūko, netrukus šeima kreipėsi ir į Vilniaus apskrities policiją. Patys pareigūnai bent kol visuomenės pagalbos dėl Lokimanto paieškų neprašo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius