Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje girtutėlis vairuotojas sukėlė 4 automobilių avariją: sužeisti du žmonės

Sostinės centre penktadienio popietę – didelis eismo įvykis. Įtariamajam avarijos kaltininkui nustatytas 4,10 promilės girtumas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Samantos Plikaitytės nuotr.

Vilniaus apskrities policijoje 15min sužinojo, kad pirminis pranešimas iš sostinės M.K.Čiurlionio gatvės buvo įformintas kaip „nesaugus vairavimas“.

Mat liudininkas kvietė pareigūnus (13.54 val.) teigdamas, jog galimai neblaivus tamsiai pilkos spalvos „Toyota“ automobilio vairuotojas važiuoja šaligatviu – „per bordiūrus“.

Netrukus (14.02 val.) policijoje sulaukta ir dar rimtesnio pranešimo: M.K.Čiurlionio gatvėje susidūrė net 4 automobiliai, sužeisti bent du žmonės. Pasak tai pranešusio praeivio, abu nukentėjusieji yra vyrai. Į įvykio vietą nedelsiant išsiųsti ir greitosios pagalbos medikai. Apie įvykį praneša ir ugniagesiams, taip taip įmonei „Sauda“, kurios atstovai ištempia automobilius į saugojimo aikštelę.

Tikslesnių duomenų apie masinės avarijos scenarijų kol kas nėra.

Vilniaus policijos budėtojai BNS sakė, kad avarijos kaltininkui nustatytas 4,10 promilės girtumas. Per eismo įvykį nukentėjo du keleiviai, jie išvežti į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius