Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po susidūrimo abiejų automobilių vairuotojai išgabenti į ligoninę

Trečiadienį pavakariop Šilutėje susidūrė du automobiliai. Per avariją, pirminiais duomenimis, nukentėjo abiejų automobilių vairuotojai.
Avarija Šilutėje
Avarija Šilutėje / Rolando Žalgevičiaus nuotr.

Eismo įvykis apie 17 val. nutiko Žalgirio ir Birutės gatvių sankryžoje. Pirminiais duomenimis, į pagrindine Žalgirio gatve važiavusį „Volkswagen Passat“ atsitrenkė iš šalutinio kelio išvažiavusi „Toyota“.

Po smūgio „Volkswagen“ dar atsitrenkė į medį. Per avariją apgadinti abu automobiliai ir nukentėjo jų vairuotojai. Abu vidutinio amžiaus vyrai išvežti į ligoninę.

Pirminiais policijos fiksuotais duomenimis, 2024 m. balandžio 3 d. apie 16 val. 27 min. Šilutėje, Žalgirio ir Birutės gatvių sankryžoje, automobilio TOYOTA COROLLA vairuotojas, gim. 1987 m., sukdamas iš šalutinio kelio į pagrindinį, nepraleido juo važiavusio automobilio VW PASSAT, kurį vairavo vyras, gim. 1983 m.

VW vairuotojas pristatytas į gydymo įstaigą apžiūrai. Surinkta medžiaga pagal LR Baudžiamojo kodekso 281 str. 1 d. (dėl avarijos, kurios metu galėjo būti sužeistas žmogus).

Tačiau ikiteisminis tyrimas dar nepradėtas, nes tikslinamos įvykio aplinkybės, laukiama aiškesnių žinių, kokie yra šio susidūrimo padariniai, poveikis nukentėjusiojo sveikatai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius