Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija anonimiškai praneša apie paieškas: moteris išvyko iš namų, vyras – į namus negrįžo

Dingo automobiliu „VW Golf“ išvykusi ir į namus Marijampolėje negrįžusi moteris, o Karmėlavoje apsilankęs vyriškis neparvyko namo į Vandenius. Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) apie šių asmenų paiešką bent kol kas praneša anonimiškai.
Marijampolės apskrities policija
Marijampolės apskrities policija / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

Rugsėjo 22 d. apie 18 val. Marijampolės apskr. VPK gautas pranešimas, kad rugsėjo 22 d. apie 12 val. iš namų, esančių Marijampolėje, Kosmonautų g., automobiliu „VW Golf“ išvyko ir iki šiol negrįžo moteris (gim. 1974 m.), šeštadienio rytą skelbia Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pareigūnai nuotraukos bent kol kas neplatina, vardo neskelbia, tačiau nurodomi požymiai.

Ieškoma 1,75 metro ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, rudos spalvos plaukų gyventoja. Turimais duomenimis, ji vilkėjo mėlynas džinsines kelnes, sportinį megztinį.

Anonimiškai kol kas ieškomas ir vienas vyras. Rugsėjo 22 d. apie 12 val. Marijampolės apskr. VPK Kazlų Rūdos PK gautas pranešimas, kad rugsėjo 19 d. apie 18.45 val. iš Kauno r., Karmėlavos mstl., namo į Kazlų Rūdos sav., Vandenių k., išvyko ir iki šiol negrįžo vyras (gim. 1983 m.). Požymiai: 160 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo. Vilkėjo mėlynas džinsines kelnes, „Adidas“ marškinėlius, juodą kepurę, avėjo juodus batus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius