Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija ieško dingusio be žinios Deivido Rimgailos

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Pasvalio rajono policijos komisariatas ieško dingusio be žinios Lavėnų kaimo gyventojo Deivido Rimgailos.
Deividas Rimgaila
Deividas Rimgaila

27-erių Deividas Rimgaila rugsėjo 23-ąją, apie 10 val., išvažiavo iš namų dviračiu ir iki šiol negrįžta. Mobiliojo ryšio telefono vyras neturėjo.

D.Rimgailos dviratis buvo rastas pas žmogų netoli Pumpėnų autobusų stotelės. Tikėtina, kad dingusysis D. Rimgaila pakeleivingais automobiliais išvyko Panevėžio ar Pasvalio kryptimis.

Dingusiojo Deivido Rimgailos požymiai: apie 180 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, tamsių, trumpai kirptų plaukų, mėlynų akių, vilkėjo juodą striukę, mūvėjo mėlynos spalvos džinsus, avėjo baltais sportiniais bateliais su mėlynais dryžiais.

Asmenis, galinčius suteikti vertingos informacijos apie dingusio be žinios Deivido Rimgailos buvimo vietą ar mačiusius dingusįjį, prašome informuoti artimiausią policijos komisariatą arba apie tai pranešti telefonais: (8 451) 54 419 / (8 451) 34 468 ar bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius