Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija ieško dviratininką Šilutėje mirtinai sužalojusio vilkiko vairuotojo

Policijos pareigūnai prašo atsiliepti eismo įvykio, kurio metu Šilutėje buvo mirtinai sužalotas dviratininkas liudininkus. Policija neatmeta galimybės, kad ieškomas dviratininką mirtinai sužalojęs asmuo iki šiol nežino apie šio eismo įvykio pasekmes.
Šilutės policija
Šilutės policija / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Kaip rašoma Tauragės apskrities VPK pranešime, sausio 16 d., trečiadienį, apie 8 val. Grabupių kaimo (Šilutės r.) ribose, kelyje Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda, netoli degalinės „Andopas“, vilkikas su puspriekabe, važiuojantis Klaipėdos kryptimi, partrenkė dviračiu su šviesą atspindinčia liemene važiavusį 35-erių metų vyrą.

Pareigūnams pavyko išsiaiškinti, kad iš karto po įvykio vilkiko vairuotojas, išlipęs iš automobilio, kalbėjo su nukentėjusiuoju. Po pokalbio vyras nuėjo vesdamas dviratį, tačiau vilkiko vairuotojui nuvažiavus, netrukus pasijuto blogai.

Dviratininkas buvo pristatytas į Šilutės ligoninės reanimacijos skyrių, kur maždaug po valandos mirė.

Pareigūnai, ragina atsiliepti eismo įvykyje dalyvavusį vilkiko vairuotoją taip pat prašo gyventojus, mačiusius eismo įvykį ir galinčius suteikti daugiau informacijos apie vilkiką, jo valstybinius numerius ar transporto priemonę vairavusį asmenį. Galinčius suteikti vertingos informacijos, policijos pareigūnai prašo paskambinti policijos tyrėjai telefonu (8 441) 61 238, policijos budėtojų telefonu (8 446) 20 270, anoniminiu policijos pasitikėjimo telefonu (8 446) 61 952 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius