-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija ieško mačiusiųjų, kaip Kaune „Peugeot“ privertė sustoti „VW Jetta“, o šūviais atsakęs jo vairuotojas buvo taranuotas

Policija atlieka tyrimą dėl antradienį 19 val. 15 min. Islandijos plente įvykusio incidento, kai du chuliganai užkirto kelią automobiliui „VW Jetta“, vėliau jį apgadino taranuodami.
Testuojamas naujas pistoletas
Asociatyvi nuotr. / „RIA-Novosti“/„Scnapix“ nuotr.

Kaip rašė 15min.lt., K.D., gimusio 1982 m., vairuojamą automobilį „VW Jetta“ užblokavo ir sustabdė automobilis „Peugeot 406“. Iš jo išlipo du vyriškiai. Vienas iš jų, grasindamas daiktu, panašiu į pistoletą, liepė K.D. išlipti iš automobilio.

K.D. nesutriko ir pats išsitraukė legaliai įgytą pistoletą, vieną kartą iššovė į viršų, kitą – į automobilį „Peugeot“ bei peršovė kėbulą. Tada K.D. nuvažiavo, bet užpuolikai pasivijo, savo automobiliu taranavo „VW Jetta“ ir jį apgadino.

K.D. nesutriko ir pats išsitraukė legaliai įgytą pistoletą, vieną kartą iššovė į viršų, kitą – į automobilį „Peugeot“ bei peršovė kėbulą.

Chuliganai po to bandė sprukti, bet buvo sulaikyti atvykusios policijos.

Įtariamieji J. M., gimęs 1995 m., E. V., gimęs 1995 m. ir T. P., gimęs 1974 m., uždaryti į areštinę.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. 1 d. Užtai baudžiama viešaisiais darbais, bauda, laisvės apribojimu, areštu, arba laisvės atėmimu iki 2 metų

Asmenis, mačiusius šį įvykį, ar turinčius kitos tyrimui reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno m. Žaliakalnio PK pareigūnus telefonais: 8 (37) 303 260, 303 279, 303 280 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius