-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija ieško moteris galimai apgaudinėjančio įtariamojo

Svajonių kelionė ir svajonių automobilis iš dviejų Šiaulių rajono moterų vizijos dingo kartu su pinigus už tai paėmusiu keturiasdešimtmečiu Dariumi Radzevičiumi, kurio ieško ne vienas šalies policijos komisariatas. Jį galima būtų pavadinti naujos kartos Donžuanu, kuris užkariauja moters širdį, įgauna jos pasitikėjimą ir, pasitelkęs vaizduotę, įtraukia ją į gudriai suregztas pinkles, išviliodamas ne vieną tūkstantį litų, rašoma Šiaulių apskrities VPK pranešime.
Darius Radzevičius
Darius Radzevičius / Šiaulių apskrities VPK nuotr.

Pasak policijos pranešimo, Šiaulių rajone, Novatorių kaime, gyvenanti 44 metų moteris su šiuo vyriškiu susipažino vasarą interneto svetainėje „Darni pora“. Nepažįstamasis prisistatė Dainiumi iš Vilniaus. Šioje svetainėje puikavosi tatuiruotus raumenis demonstruojanti jo nuotrauka. Elektroniniuose laiškuose ir telefoninių pokalbių metu Dainius prisistatė esąs sunkiaatletis profesionalas, besiruošiantis artimiausiu metu vykti į pasaulio čempionatą Singapūre. Puse lūpų prasitarė turįs teisę su savimi vežtis vieną asmenį, tik jam už kelionę reikėtų užsimokėti pačiam.

Moters širdis suspurdėjo, kai į tokią egzotinę kelionę vykti kartu Dainius pasiūlė jai. Tad ji net neabejodama atsiliepė ir į prašymą paskolinti pinigų jo svajonių automobiliui, kurį turi parplukdyti iš Amerikos, įsigijimui. Liepos 14-ąją ji „Busturo“ siunta Dainiui išsiuntė 1 tūkst. 494 litų paskolą, o dar po kelių dienų į Šiaulių geležinkelio stotį atvykusiam Dainiui už kelionę į Singapūrą įteikė dar 3 tūkst. 349 litus.

Po šio karto, vyras užkariavęs moters širdį, dingo kaip į vandenį. Moteris suprato patekusi į sukčiaus pinkles ir kreipėsi į policiją. Dėl sukčiavimo buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Po poros mėnesių Donžuanas vėl apsireiškė Šiaulių rajono teritorijoje. Šįkart toje pačioje pažinčių svetainėje ant šio sukčiaus kabliuko užkibo Kuršėnų gyventoja. 38 metų moteris policijai irgi pasiskundė nepažįstamuoju, vardu Dainius, už egzotišką kelionę į užsienį apgaule išviliojusiu 1 tūkst. 200 litų.

Šiaulių rajono policijos komisariato pareigūnai nustatė, kad šiaulietės prarijo pastaruoju metu Druskininkuose gyvenusio penkis kartus už sukčiavimą teisto Dariaus Radzevičiaus, kabliuką. Tai Donžuano sukčiaus įvaizdį turintis vyras, penkis kartus teistas už sukčiavimą, kurio dažniausias objektas – moterys.

2005 metais jis Šiauliuose jau buvo teistas. Tada vienam šiauliečiui jis buvo pažadėjęs užsienyje įdarbinti jo dukrą ir už šią paslaugą sugebėjo išsireikalauti 4 tūkst. 300 litų. Tais pačiais metais Telšių rajono apylinkės teismas jam paskelbė nuosprendį už tai, kad apgaule, žadėdamas pradėti bendrą verslą, iš vienos Telšių rajono gyventojos išviliojo ne vieną tūkstantį litų.

Šiuo metu jo, kaip įtariamojo, pavardė figūruoja ne tik Šiaulių rajono policijos komisariato, bet ir kitų šalies komisariatų atliekamuose ikiteisminiuose tyrimuose dėl sukčiavimo. Pavyzdžiui, Vilniuje šių metų birželį jis viename sporto klube iš moters paėmė 200 litų, žadėdamas nupirkti maisto papildų, o iš vyriškio pasiskolino 1 tūkst. 500 litų. Nei papildų, nei skolos žmonės nesulaukia iki šios dienos.

Tauragės policijos komisariatas šio vyro ieško, nes jis įtariamas apgaule užvaldęs ne vienos moters pinigus. Viena jų, patekusi į šio Donžuano intrigas, neva, bendram verslui pradėti – sporto klubui įkurti, atidavė per 25 tūkstančius litų.

Tad moterys, būkite atsargios. Policija rekomenduoja visoms, šiuo metu su juo bendraujančioms ir norinčioms išvengti problemų, skambtelėti į policiją. Ir ne tik moterų skambučių laukia policija. Visi, kas žinote Dariaus Radzevičiaus dabartinę buvimo vietą, paskambinkite telefonais Tauragės policijos komisariato pareigūnams (8 446)20270 ar Šiaulių rajono policijos komisariato tyrėjams (8 41)397890 arba tiesiog bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius