Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija ieškojo metalo laužo – rado etilo alkoholio

Ketvirtadienį Maišiagalos policijos nuovados pareigūnams įkliuvo trisdešimt septynerių vyras, besiverčiantis neteisėta komercine veikla.
Konfiksuoti daiktai
Konfiksuoti daiktai / Vilniaus aps. VPK nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, Maišiagalos pareigūnai gavo anoniminę informaciją, kad Glitiškių kaimo gyventojas T. Ž. verčiasi neteisėta komercine veikla – superka metalo laužą ir prekiauja kontrabandinėmis cigaretėmis.

Pareigūnai vyro namuose aptiko ir paėmė 5 l bakelį su skysčiu, turinčiu alkoholio kvapą (įtariama, etilo alkoholis), bei 298 pakelius cigarečių „Fest“ su Baltarusijos Respublikos banderolėmis. 

Už akcizais apmokestinamų prekių laikymą, gabenimą, naudojimą ar realizavimą pažeidžiant nustatytą tvarką trisdešimt septynerių T. Ž. gresia bauda nuo penkių tūkstančių iki dešimties tūkstančių litų su šių prekių konfiskavimu ir gabenimo priemonės, kuria šios prekės buvo neteisėtai gabenamos, konfiskavimu arba be jos konfiskavimo.

Už nedenatūruoto etilo alkoholio, denatūruoto etilo alkoholio ir jų skiedinių (mišinių) gaminimą, laikymą, gabenimą, pardavimą ar kitokį realizavimą neturint leidimo – bauda nuo penkių šimtų iki dviejų tūkstančių litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius