-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija: iš 14 tūkstančių krepšinio sirgalių Vilniuje tik keturi pažeidė viešąją tvarką

Vilniaus policija informuoja, kad pirmoji didžiojo krepšinio diena greta Vilniaus „Siemens“ arenos praėjo be didesnių incidentų. Trečiadienį buvo sulaikyti keturi viešąją tvarką pažeidę aistruoliai.
Lietuvos krepšinio sirgaliai
Lietuvos krepšinio sirgaliai / FIBA/Liusjeno Kulbio nuotr.

Pasak Vilniaus policijos pranešimo, 15.30–17.30 val. rungtynes tarp Vokietijos ir Ispanijos komandų stebėjo apie 2 tūkst. 400 žiūrovų. 18–20 val. rungtynes tarp Turkijos ir Prancūzijos komandų stebėjo apie 4 tūkst. 600 žiūrovų. 21–23 val. rungtynes tarp Lietuvos ir Serbijos komandų stebėjo apie 7 tūkst. 100 žiūrovų.

Viešąją tvarką užtikrino ir saugų eismą prižiūrėjo sustiprintos Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pajėgos. Prie „Siemens“ arenos ir jos prieigose užfiksuoti keturi viešosios tvarkos pažeidimai.

Apie 18.15 val. Ozo g. 14, prie „Siemens“ arenos, T.P. (gim. 1978 m.) šlapinosi viešoje vietoje. Pažeidėjas pristatytas į policijos komisariatą ir jam surašytas administracinės teisės pažeisimo protokolas pagal Administracinių teisės pažeidimų kodekso (ATPK) 174 str. „Nedidelis chuliganizmas“.

Apie 19.30 val. Ozo g. 14, prie „Siemens“ arenos, V.P. (gim. 1978 m.) viešoje vietoje iš 2 l talpos plastikinės taros gėrė alų (alkoholio stiprumas – 8 proc.). Už šį pažeidimą policijos komisariate surašytas protokolas pagal ATPK 178 str. 1 d.

Apie 23.05 val. ties Kalvarijų ir V.Gerulaičio gatvių sankryža E.M. (gim. 1968 m.) nevykdė policijos pareigūnų teisėtų reikalavimų. Vidutinio girtumo laipsnio (1,99 prom.) E.M. pristatytas į nakvynės namus „Sala“. Pradėta administracinio tesės pažeidimo bylos teisena.

Apie 23.22 val. ties Kalvarijų ir V.Gerulaičio gatvių sankryža G.U. (gim. 1974 m.) šlapinosi viešoje vietoje.

Tiesioginę rungtynių tarp Lietuvos ir Serbijos transliaciją Rotušės aikštėje stebėjo apie 150 žmonių. Teisės pažeidimų neužfiksuota.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius