Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Policija jau žino, kas šis vyras, ieškotas dėl Baltarusijos ambasados kieme sprogusios petardos

Pareigūnai su visuomenės pagalba išsiaiškino, kas prieš savaitę sostinės Mindaugo gatvėje galėjo įmesti petardą į Baltarusijos ambasados kiemą. Įtariamasis sutiko atvykti į policiją.
Įtariamasis
Įtariamasis / Policijos nuotr.

Išvakarėse policija išplatino jaunuolio, įtariamo prieš savaitę įmetus petardą į Baltarusijos ambasados kiemą, nuotrauką, bei paprašė visuomenės jį atpažinti.

Išplatintose policijos nuotraukose matomas jaunuolis – tamsios spalvos plaukais, su akiniais, dėvintis mėlynas kelnes, žalsvus marškinėlius su animacinio serialo „Pietų parkas“ personažu.

Kaip skelbė policija, pats incidentas Mindaugo gatvėje užfiksuotas prieš savaitę, praėjusio ketvirtadienio vakarą. Žmonės nenukentėjo.

Pareigūnai, vykdydami ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo, išplatino vaizdo kamerų įrašus, kuriuose užfiksuotas, kaip įtariama, cigarečių pakelį su petarda įmetęs jaunuolis.

Ketvirtadienio popietę Vilniaus apskrities VPK atstovai, dėkodami visuomenei už pagalbą, pranešė, kad įtariamasis yra nustatytas. 15min išsiaiškino, kad pareigūnams sužinojus jo tapatybę, vyras pats sutiko atvykti pas tyrėją ir buvo apklaustas. Tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius