-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija: per šventines dienas užregistruoti trys nužudymai, avarijose žuvo du žmonės

Šventinės dienos šalyje nebuvo labai ramios, pareigūnai turėjo nemažai darbo. Analizuojant įvykių suvestines matosi, kad daugiausia problemų kėlė besaikis alkoholio vartojimas ir su tuo susijusios skaudžios pasekmės – buitiniai nužudymai, kūno sužalojimai, kiti pažeidimai artimoje aplinkoje, gaisrai, pasipriešinimai pareigūnams, pranešė Policijos departamentas.
Policijos patrulis užmiesčio kelyje
Policijos patrulis užmiesčio kelyje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Per tris šventines dienas, pirminiais duomenimis, šalyje registruoti trys buitiniai nužudymai, rasta nemažai lavonų su įvairiais sužalojimais. Šalies keliuose įvyko 23 eismo įvykiai, kuriuose du žmonės žuvo, dar 30 buvo sužalota.

Pareigūnai atkreipia dėmesį, kad viešose vietose buvo pakankamai ramu, o į smurto protrūkius artimoje aplinkoje derėtų atkreipti dėmesį kiekvienam gyventojui. Pastebėję ar išgirdę triukšmaujančius ar besipykstančius kaimynus, nedelsdami praneškite policijai, nes delsimas ir ignoravimas gali sukelti labai sunkias pasekmes.

Pareigūnai prašo gyventojų per likusias šventines dienas elgtis atsakingai, pilietiškai ir vengti besaikio alkoholio vartojimo, negadinti švenčių nei sau, nei aplinkiniams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius