Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 06 02 /2020 06 03

Klaipėdos rajone neva pagrobta mergina rasta gyva savo namuose: įvyko konfliktas su sugyventiniu

Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai antradienio vakarą kreipėsi pagalbos į visuomenę – Klaipėdos rajone, Mazūriškėse, įtariama, pagrobta mergina. Trečiadienio rytą pareigūnai išplatino informaciją, kad mergina rasta gyva savo bute. Pradėtas tyrimas dėl smurto artimoje aplinkoje.
Mergina buvo įsodinta į įtartiną "Mercedes" Mazūriškėse, Klaipėdos rajone.
Mergina buvo įsodinta į įtartiną „Mercedes“ Mazūriškėse, Klaipėdos rajone. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Kaip buvo rašoma vėlyvą vakarą išplatintame pranešime, antradienį apie 16 val., bendruoju pagalbos telefonu sulaukta merginos skambučio, kuriuo ji šaukėsi pagalbos.

Netrukus pokalbis nutrūko, o telefonas buvo išjungtas. Pareigūnai nustatė, jog skambinta iš Mazūriškių k., Klaipėdos rajone. Nuvykus į įvykio vietą, bei atlikus neatidėliotinus operatyvinius veiksmus, nustatytas liudininkas, kuris nurodė, jog privažiavus juodos spalvos, galimai „Mercedes“ automobiliui, vaikinas jėga įsisodino apie 20–22 m., vidutinio kūno sudėjimo, šviesių rudų plaukų merginą, dėvėjusią pilkos spalvos palaidinę ilgomis rankovėmis.

Pareigūnams nuolat skambinant numeriu, iš kurio šauktasi pagalbos, po kelių valandų pavyko su mergina susisiekti, bet pasakiusi, kad jai viskas gerai, ji padėjo ragelį, telefonas vėl išjungtas.

Ankstų trečiadienio rytą pareigūnai išplatino informaciją, kad mergina rasta gyva.

„Labai ačiū visiems už pagalbą – šią naktį Klaipėdos rajone ieškota galimai jėga į automobilį įsodinta mergina, rasta gyva ir sveika savo bute Klaipėdoje – pirminiais duomenimis, įvyko konfliktas su sugyventiniu“, – rašoma pareigūnų pranešime.

Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė Lietuvos radijui patvirtino, kad mergina ir jos sugyventinis apklausiami, pradėtas tyrimas dėl neteisėto laisvės atėmimo.

„Šiuo metu abu asmenys, tiek mergina, tek jos sugyventinis, yra komisariate, vykdomos apklausos, pirminiai duomenys rodo, kad tarp sugyventinių kilo konfliktas automobilyje. Mergina iš automobilio išlipo, vyras ją į automobilį atgal jėga įsisodino, ką ir matė liudininkas. Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas dėl neteisėto laisvės atėmimo“, – trečiadienio rytą sakė A.Grauslienė.

Anot jos, policijos veiksmai nebuvo pertekliniai. „Turėjome liūdnų pavyzdžių Lietuvoje. Pranešimas, kurį perdavė Bendrasis pagalbos centras atrodė bauginantis. Mergina kalbėjo trumpai, iš balso buvo galima spręsti, kad ji susijaudinusi“, – sakė policijos atstovė.

A.Grauslienė 15min patikslino, kad tyrimas bus pradėtas ne dėl laisvės atėmimo, o dėl smurto artimoje aplinkoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius