Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija prašo visuomenės pagalbos sulaikant degalinės sprogdinimu įtariamą aštuoniolikmetį

Kauno policija nustatė vieną įtariamąjį, kuris ketvirtadienio rytą Kauno rajone galėjo įvykdyti degalinės užpuolimą, per kurį degalinėje sprogo bomba, o degalinės operatorius buvo peršautas. Policija prašo visuomenės pagalbos sulaikant šį įtariamąjį.
Mindaugas Globys
Mindaugas Globys / Kauno policijos nuotr.
Temos: 1 Degalinė

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, įtariama, kad apiplėšti degalinę kėsinosi 18-metis Mindaugas Globys, gyvenantis Domeikavos kaime. Pareigūnai turi duomenų, kad jis gali lankytis ir Babtų seniūnijos Urniežių kaime (Kauno r.).

Įtariamasis už ankstesnius nusikaltimus yra ieškomas Šilalės policijos, jis įtariamas ir dviem plėšimais, įvykdytais Kauno rajone.

Kauno rajono policijos pareigūnai prašo atsiliepti asmenis, galinčius padėti nustatyti ieškomo asmens (žr. nuotrauką) buvimo vietą ar turinčius kitos vertingos informacijos, ir paskambinti į Kauno rajono policiją tel.: (8 37) 303 962, (8 37) 303 965 arba (8 37) 303 951 (visą parą).

15min.lt žiniomis, M.Globys anksčiau jau buvo teistas už plėšikavimus, chuliganizmą. Policijos paminėti plėšimai Kauno rajone – tai dviejų senyvų moterų užpuolimas ir apiplėšimas.

Policijos pateiktoje nuotraukoje M.Globys yra fotografuotas prieš 2-3 metus, kai jam buvo 15-16 metų. Naujesnės įtariamojo nuotraukos policija kol kas neturi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius