Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija ryžosi demaskuoti ekskavatorininką, Šiauliuose užridenusį vamzdį ant praeivės

Šiauliuose buvo sužalota 69 metų senjorė, kuomet ekskavatoriaus vairuotojas netyčia, tikriausiai iš skubėjimo, nepatyrimo ar neatsargumo, užrideno ant jos didelį vamzdį. Pensininkė ilgokai gydosi traumas, todėl policija ėmėsi rimto tyrimo, pradedama nuo atsakymo į esminį klausimą paieškų – kas tas neatsargusis ekskavatorininkas?
Ekskavatoriaus gelbėjimas
Asociatyvi iliustracija: ekskavatorius Šiauliuose / Alvydo Januševičiaus / 15min nuotr.

Dar balandžio 27 d. apie 08.40 val. Šiaulių miesto Trakų gatvėje kol kas dar nenustatytas vairuotojas, valdydamas ekskavatorių su kaušu, pakėlė ant žemės gulėjusį didelio diametro vamzdį, kuris pradėjo riedėti ir kliudė netoliese buvusią moterį, gimusią 1949 m.

Pensininkė patyrė galvos, kojų ir rankų traumas.

Nukentėjusioji pensininkė dėl galvos, dešinio ir kairio kelio bei abiejų alkūnių sumušimų, po medikų apžiūros Respublikinėje Šiaulių ligoninėje, išleista gydytis ambulatoriškai.

Kaip šį savaitgalį informuoja Šiaulių apskrities policija, ikiteisminis tyrimas pradėtas 2018-05-11 patikslinus įvykio aplinkybes, nes tapo akivaizdu, kad šiaulietės gydymas truks ne mažiau 14-kos dienų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius