Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija sučiupo pavojingą bėglį

Pareigūnams įkliuvo nuo savaitės pradžios ieškotas Sigitas Volskis, įtariamas žmogžudyste.
Pasenusi informacija: Vilniaus policija šeštadienį skelbė, esą S.Volskis dar ieškomas.
Pasenusi informacija: Vilniaus policija šeštadienį skelbė, esą S.Volskis dar ieškomas. / 15min.lt nuotr.

Pirmadienį 15min.lt publikavo sostinės policijos pagalbos prašymą: pareigūnai kreipėsi į visuomenę, negalėdami sučiupti žmogžudyste Pipirų gatvėje įtariamo vyriškio. 

Šeštadienį sostinės policijos puslapyje šis prašymas vis dar skelbiamas, apie S.Volskio paiešką informuoja net speciali tinklapio viršuje bėganti eilutė.

Vilniaus policijos nuotr./Sigitas Volskis
Vilniaus policijos nuotr./Sigitas Volskis

Tačiau patikimi šaltiniai policijoje 15min.lt informavo, kad S.Volskis jau pagautas. Sučiuptą bėglį, neturintį nuolatinės gyvenamosios vietos, pareigūnai uždarė už grotų.

Kaip jau skelbta, Vilniaus apskrities VPK Nusikaltimų tyrimo valdybos Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriuje atliekamas ikiteisminis tyrimas baudžiamojoje byloje dėl E. T. nužudymo Pipirų gatvėje esančiame bute. Šio nusikaltimo padarymu įtariamas S.Volskis (gim. 1971 m.) slapstėsi nuo policijos pareigūnų.

Pirmadienį 13.30 val. įtariamasis buvo kviečiamas atvykti į Vilniaus 2-ojo apylinkės teismo posėdį, tačiau, nors ir buvo įteiktas šaukimas, jis neatvyko.

S.Volskis kaltinamas padaręs nusikalstamą veiką, numatytą Baudžiamojo kodekso 135 straipsnio (Sunkus sveikatos sutrikdymas) 1 dalyje (Tas, kas sužalojo ar susargdino žmogų, jeigu dėl to nukentėjęs asmuo neteko regos, klausos, kalbos, vaisingumo, nėštumo ar kitaip buvo sunkiai suluošintas, susirgo sunkia nepagydoma ar ilgai trunkančia liga, realiai gresiančia gyvybei ar stipriai sutrikdančia žmogaus psichiką, arba prarado didelę dalį profesinio ar bendro darbingumo, arba buvo nepataisomai subjaurotas nukentėjusio asmens kūnas, baudžiamas laisvės atėmimu iki dešimties metų).

Gegužės 6 dieną Algirdo gatvėje Vilniuje S.Volskis kartu su A.S. metaliniais strypais sužalojo V. R.

Vilniaus miesto apylinkės prokuratūros skyriaus prokurorė šių metų gegužės mėnesį kreipėsi į Vilniaus 3-iąjį apylinkės teismo teisėją dėl kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo įtariamajam S.Volskiui, kur nurodė, kad įtariamasis, būdamas laisvėje, gali daryti naujus nusikaltimus, tačiau prašymas nebuvo patenkintas motyvuojant, kad nėra pagrindo manyti, kad jis darys naujus nusikaltimus.

S.Volskis keturis kartus teistas, nuolatos vartoja narkotines medžiagas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius