Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 28 /16:26

​​Policija žada pasirūpinti, kad paskutinį kovo savaitgalį vairuotojai Vilniuje pernelyg neatsipalaiduotų

Vilniaus kelių policija savaitgalį vėl tikrins, ar transporto priemonių vairuotojai nėra apsvaigę nuo alkoholio arba narkotinių medžiagų. Reidai planuojami ne tik sostinėje.
Reidas
Reidas / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai šį savaitgalį pasirinktose Vilniaus vietose ir pasirinktame Vilniaus apskrities rajone vėl tikrins, ar vairuotojai blaivūs, ar nevairuoja apsvaigę nuo narkotinių ir kitų psichiką veikiančių medžiagų. 

Praėjusią savaitę pareigūnai išaiškino 23 atvejus, kai automobilius vairavo neblaivūs vairuotojai. Vien penktadienį – sekmadienį policijai įkliuvo 18 neblaivių vairuotojų. Per praėjusią savaitę septyni vairuotojai sukėlė eismo įvykius, kurių metu buvo apgadintos transporto priemonės.

Artėjantį savaitgalį Vilniaus apskrityje rengiami nauji reidai.

Savo ruožtu Policijos departamento atstovai pranešė, kad šį savaitgalį, kovo 28-30 dienomis (penktadienį-sekmadienį), policijos pareigūnai visos šalies keliuose organizuoja prevencines priemones, kurių metu tikrins transporto priemonių vairuotojų blaivumą, apsvaigimą nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų.

Nuo metų pradžios (iki kovo 27 d.) mūsų šalyje išaiškinti 2 539 neblaivūs vairuotojai.

Per du pirmuosius šių metų mėnesius dėl tokių vairuotojų kaltės įvyko 33 eismo įvykiai: žuvo 7 žmonės, dar 54 buvo sužeisti.

Policija prašo vairuotojų būti atsakingais, taip pat būti atsakingais transporto priemonių savininkus, kurie duoda naudotis jiems priklausančias transporto priemones ypatingai jauniems vairuotojams, o keleivių – rūpintis savo saugumu ir nevažiuoti su neblaiviais vairuotojais.

Asmenų, pastebėjusių neblaivius vairuotojus, prašoma nedelsiant pranešti apie juos policijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius