Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijai įkliuvo keista šeimynėlė: prie vairo girtas kaip pėdas tėvas, keleivio vietoje – blaivi jo žmona, ant galinės sėdynės – mažametis vaikas

Pirmadienį 10 val. 30 min. Senuosiuose Trakuose sulaikytas 4,07 promilės įpūtęs tėvas, automobiliu vežęs blaivią žmoną ir mažą vaiką.
Reidas
Reidas. Asociatyvi nuotr. / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip pranešė policija, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio tyrėjai, dirbdami aptarnaujamoje teritorijoje Senuosiuose Trakuose, patikrinimui sustabdė įtartiną automobilį.

Pareigūnų nuojauta neapgavo – automobilį „VW Golf“ vairavo I.Š., gimęs 1983 metais, į alkotesterį jis pripūtė 4,07 promilės.

Pareigūnus nustebino tai, kad kartu, sėdėdama keleivio vietoje, važiavo I.Š.  žmona, blaivi ir su savimi turėdama vairuotojo pažymėjimą, o ant galinės sėdynės sėdėjo mažametis vaikas.

Paaiškėjo, kad vairuotojas jau antrą kartą per metus įkliūva policijos pareigūnams, transporto priemonę vairuodamas neblaivus. Pareigūnus nustebino tai, kad kartu, sėdėdama keleivio vietoje, važiavo I.Š.  žmona, blaivi ir su savimi turėdama vairuotojo pažymėjimą, o ant galinės sėdynės sėdėjo mažametis vaikas.

Vairuotojui gresia nemalonumai ne tik už tai, kad per metus pakartotinai vairavo transporto priemonę būdamas neblaivus.

Gali tekti atsakyti, kad būdamas nepilnamečio vaiko tėvu panaudojo tėvo valdžią priešingai vaiko interesams – vairuodamas transporto priemonę būdamas neblaivus sukėlė grėsmę vaiko saugumui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius