-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijai įkliuvo pinigų viliojimu iš senučių įtariamas, penkis kartus teistas vyriškis

Praėjusį antradienį, apie 16.30 val., Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisariate buvo gautas pilietės R.K. pranešimas apie tai, kad jos mamai A.P. (gimusiai 1942 m.) paskambino vyriškis, kuris už neva R.K. atsitikusią nelaimę pareikalavo pinigų ir žadėjo atvykti jų pasiimti.
Įtariamasis
Įtariamasis / Kauno apskrities policijos nuotr.

Operatyviai sureagavus į pranešimą, pareigūnai sulaikė pas A.P. pinigų pasiimti atėjusį molėtiškį M.Š. (gimusį 1978 m.), nedirbantį, teistą 5 kartus, bandžiusį išvilioti iš A.P. 4 tūkst. Lt. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo, M.Š. uždarytas į Kauno apskr. VPK areštinę.

Praėjusį pirmadienį, apie 14.00 val., pilietei F.S. (gimusiai 1926 m.) būnant namuose (Kaišiadorys, P. Cvirkos g.) paskambino į laidinį namų telefoną vyriškis, kaip vėliau paaiškėjo pilietis M.Š. (gim. 1978 m.), kuris prisistatęs pilietės anūku pasakė, kad jis sumušė jaunuolį iš Liepų al. ir už operaciją reikia sumokėti 8 tūkst. Lt. Priešingu atveju nukentėjusysis neva kreipsis į teismą ir jam gresia 5 metai kalėjimo. Maždaug už pusvalandžio į minėtos pilietės namus šviesios spalvos automobiliu atvažiavo nepažįstamas vyriškis, kuriam ji atidavė 8 tūkst. Lt. Vėliau, paskambinus moters anūkui, paaiškėjo, kad nieko jam neatsitiko. Policijoje  pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Pareigūnai įtaria, kad nuo M.Š. galėjo nukentėti ir daugiau asmenų. Policija prašo asmenis, nukentėjusius nuo M.Š., paskambinti Kauno apskr. VPK Kaišiadorių r. PK Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjai, tel. (8 346) 67 860, arba atvykti į Kaišiadorių r. policijos komisariatą adresu Kaišiadorys Bažnyčios g. 3, , kab. Nr. 224.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius