Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijai pavyko išgelbėti sniego motociklu ant Kauno marių važinėjusį vyrą

Sekmadienį apie 20.30 val. bendruoju pagalbos telefonu paskambino pilietis, kuris pranešė, kad jam bevažinėjant ant Kauno marių ledo baigėsi benzinas, jis nežino, kur esąs ir prašo pagalbos. Tikslesnės informacijos, kur yra minėtas pilietis, negauta, kadangi telefoninis ryšys bekalbant nutrūko ir susisiekti su juo nepavyko.
Kauno marios
Kauno marios / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ėmėsi neatidėliotinų veiksmų ieškant tamsoje ir šaltyje ant ledo atsidūrusio pil. A. M., gim., 1970 m. Buvo susisiekta su jo artimaisiais. Esant realiam pavojui pil. A. M. gyvybei ir sveikatai, trys Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų ekipažai po dvi valandas trukusios paieškos netoli Žiegždrių surado sušalusį pil. A. M.

Policijos patrulių automobiliu skubiai pristačius minėtą pilietį į Kauno klinikas jam diagnozuotas bendras kūno sušalimas ir plaučių uždegimas. 

Kauno apskrities policija primena: būkite atsargūs ant ledo, pasirūpinkite ryšio priemonėmis, patikrinkite, ar Jūsų vairuojama transporto priemonė techniškai tvarkinga, venkite šios pramogų ant ledo tamsiu paros metu, ypač esant sudėtingoms oro sąlygoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius